fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για να λέμε του στραβού το δίκιο όμως επειδή είναι κ@λοπαιδα αυτοί δε θα το παραχωρούσαν ποτέ το ματς.
εγώ ελπίζω να έχουμε 5 του χρόνουΜιας και κάνουμε προβλέψεις. Πιστεύω ότι ή ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει του χρόνου Ευρώπη.
Δωρο απο μας για σας....View attachment 462152
Για να λέμε του στραβού το δίκιο όμως επειδή είναι κ@λοπαιδα αυτοί δε θα το παραχωρούσαν ποτέ το ματς.
Αεριζονται καλυτερα απο άλλα επιπλα..αποτυχία οι palettes...
θα γεμίσει το σπίτι μούχλα
Τωρα η κατασταση ομαλοποειται εντος των γηπεδων αφου ουτως η αλλως δεν υπαρχουν οπαδοι της αλλης ομάδας και εχει αυστηροποιηθει πολύ το πλαισιο με τις καμερες και την ταυτοποιηση.. πλεον ουτε δαδες, ουτε φωτοβολίδες .. να δεις πως γινονται παναγίτσες ολοι.. εξω ομως παραμενει το προβλημα ...μια χρονια πρέπει να ήταν το 2002? 2003? δεν θυμάμαι καλά
παραμονές του Aρης - ΠΑΟΚ
όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν για αυτό, k στην πόλη επικρατούσε ένας τρελός αναβρασμός εν αναμονή του αγώνα, k τελικά δεν έγινε ποτε...το γήπεδο μετατράπηκε σε arena με οπαδούς να μπαινοβγαίνουν μέσα (k από τις δυο πλευρές), οποτε τελικά φάγαμε την "παπατζα" να περιμένουμε με τις ώρες να μπούμε, k τελικά γυρίσαμε σπίτι μας
στο τέλος θα γίνει k πάλι έτσι
ελπίζω μονο μην κλαίει καμια μάνα πάλι
βλέπω στο youtube κάτι video με αμερικανους που σοκάρονται με την διαφορα ΝΒΑ με ελληνικά γήπεδα basket όσον αφορά την ατμόσφαιρα
από την μια ψευτοκαμαρώνεις, από την άλλη όμως αν δεν μπορείς να πας στο γήπεδο με τον γιο σου να το χέσω
ότι k η κανεις οι palettes είναι αποτυχία. Εκτος αν μήνες κάπου με πολύ ξηρό κλίμαΑεριζονται καλυτερα απο άλλα επιπλα..
Αλλιως αφυγαντηρα..
Τωρα η κατασταση ομαλοποειται εντος των γηπεδων αφου ουτως η αλλως δεν υπαρχουν οπαδοι της αλλης ομάδας και εχει αυστηροποιηθει πολύ το πλαισιο με τις καμερες και την ταυτοποιηση.. πλεον ουτε δαδες, ουτε φωτοβολίδες .. να δεις πως γινονται παναγίτσες ολοι.. εξω ομως παραμενει το προβλημα ...
Ειμαι περιεργος ειδικά με τον τελικο του κονφερενς τι θα γινει και πως θα ανταπεξέλθει η αστυνομία στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ και περιξ...
δεν το πιάνω το χιούμορ...αυτός που τα λέει τι είναι? k τι εννοεί ?
H πρασινοκίτρινη φεβρουάριος μυξα 85ετους συναχωμένου, πάσχοντος απο οξεία και χρόνια βρογχίτιδα, μου ειναι λιγότερο απωθητική και σιχαμενη απο τον ΑλΚούγ, γμτμντσμντ.Και μετριόφρων πάνω απ’ όλα…
«Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που κόσμησα με την παρουσία μου το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»