gkalla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Για δώσε κανένα κανάλι, κατά προτίμηση στα ισπανικά ή στα αγγλικά αν θέλεις.Καλώς ή κακώς, είμαι τύπος που αν με βιδώσεις άσχημα-άσχημα, δεν θέλω τίποτα από σένα, ούτε τη φιλία σου, ούτε τη συμπάθειά σου, ούτε την αγάπη σου, ούτε τη φιλοξενία σου, ούτε – για να το φέρω στο του Μουντιάλ – τις ελεύθερες τηλεοπτικές μεταδόσεις σου. Αν το θέμα στο οποίο με έχεις βιδώσει είναι θεμελιώδες για μένα, κι όχι επουσιώδες, όλα τα άλλα, τα καλά σου, αυτά που έχεις και θέλεις να προσφέρεις, μπορείς να τα χώσεις bien en el fondo de tu profundo culo, που θα έλεγαν οι αθυρόστομοι και πιο βωμολόχοι κάτοικοι αυτού τού πλανήτη, Αργεντινοί.
Από τον περασμένο Ιούνιο έχω καλό VPN, και το ΠΟΛΥ καλό με το Μουντιάλ είναι ότι σε πάρα πολλές χώρες, ειδικά σε χώρες που η γλώσσα τους αφενός μου αρέσει, αφετέρου δεν μου είναι παντελώς ακαταλαβίστικη, τους αγώνες τούς δείχνουν “ελεύθερα” κανάλια, με streaming καλύτερο – φαντάζομαι – από εκείνο που έχει κανείς βρίσκοντας “πειρατικό” λινκ σε κάποιο σάιτ. Έτσι θα δω το Μουντιάλ, όσα παιχνίδια είναι να δω. Ούτε ένα στο ¨δικό μας”.
Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν υποστηρίζω ότι το βλέπω 100% σωστά, κανείς όμως δεν μπορεί να με πείσει ότι το βλέπω και 100% στραβά.