Δεν έχω συγκεκριμένες ημερομηνίες... τέλη Ιουνίου υπολογίζω μέχρι τέλη Ιουλίου...Η πτήση απο Θεσ/νικη φτάνει στις 19.00.Εκείνη την ώρα έχει μονο για Βαρκελώνη.Εσύ για πιά ημερομηνία μιλάς;Κάποτε είχε λεωφορείο που πήγαινε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο.Τώρα νομίζω τα έκοψαν.Πρέπει να το ψάξω.
Αν αποφασισεις να παρεις αμαξι θα ηταν ωραιος ενας συνδυασμος Girona-Figueres.
Ταξιδεύει 6/9 είναι ημερα τρίτη,δεν εχει πτήση,εκτός αν έρχεται από άλλο μέρος και όχι από Θεσσαλονίκη. Μάλλον έρχεται στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης.Αν αποφασισεις να παρεις αμαξι θα ηταν ωραιος ενας συνδυασμος Girona-Figueres.
Γνωμη μου ειναι να μην μπλεχτειτε με αμαξια για ενα τετραημερο στην Βαρκελωνη.Παρε απλως το airport bus για Girona απο το αεροδρομιο κανε τη βολτα σου και ξανα πισω barcelona.Φανταζομαι ταξιδευετε με ενα backpack και δεν θα σε σερνετε τιποτα βαλιτσες.Απο οτι καταλαβαινω εχετε τρεις μερες καθαρες Βαρκελωνη οποτε δεν χρειαζεται να αφαιρεσετε τιποτα απο το προγραμμα,μπορειτε να τα προλαβαιτε ολα.
P.S. απο Girona airport gia Girona περιπου 3 Ευρω ειναι μετα περιπου 20 για να γυρισεις Βαρκελωνη νομιζω.Κανε ενα τσεκ και εδω
http://www.sagales.com/index.php?Origen=cp315&Desti=15&secc=cerca