romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Ναί είναι μεγάλο πρόβλημα...δεν ήθελα να αναφερθώ αλλά ίσως καλύτερα να τα λέμε για να ξέρουν όσοι το παρκάρουν στο καζίνο τι θα αντιμετωπίσουν με τα ταξί...Εγώ ευτυχώς κάθομαι Ραιδεστό και πάντα παίρνω ταξί για το αεροδρόμιο με 8-15 ευρώ.
Έχω πέσει πάντως σε περιστατικό όπου πελάτης μπήκε σε ταξί και μόλις του είπε για καζίνο, ο ταξιτζής έγινε έξω φρενών γιατί όπως έλεγε περίμενε 4 ώρες στην ουρά και μαζί του φώναζαν και οι άλλοι ταξιτζήδες που ήταν στην ουρά και τελικά έπεισαν τον τροχονόμο που έχει εκεί να στείλει τον πελάτη να πάρει ταξί από πάνω από αυτά που αφήνουν επιβάτες.
Απίστευτο ???
Βέβαια φταίει και ο πελάτης που δέχτηκε αλλά με τέτοιο χαμό που έγινε ήρθε σε δύσκολη θέση και αυτός...
Πρόσφατη εμπειρία δική μου πηγαίνοντας να πάρω ταξί από το καζίνο προς το αεροδρόμιο και μάλιστα"νεκρή"σχετικά ώρα γύρω στις 4 μιση τα χαράματα καθημερινής μέρας όχι σαβκύριακου,ψυχή δεν υπήρχε από κόσμο....
είχα άσχημη αντιμετώπιση από τον ταξιτζή του στύλ ΄"που ξεφύτρωσες τέτοια ώρα με βαλίτσα"κλπ κλπ μεταξύ άλλων μου είπε ότι άντε τώρα τρώγεται κάπως αλλά νάμαι προετοιμασμένη για το δρομολόγιο από το αεροδρόμιο προς το πάρκινγκ που θα με ΄"στολίσει"ο συνάδελφος του...στην επιστροφή δηλαδή...
εννοείτα ότι είπα κι εγώ αυτά που έπρεπε να πώ δεν τον άφησα φυσικά να μονολογεί,τ άκουσε πρωινιάτικα αλλά τι τα θές χαλιέσαι εκεί είναι το θέμα,χαλάει η διάθεση οπότε όταν επέστρεψα από το ταξιδάκι μου από το να χαλάσω την όμορφη διάθεση που είχα προτίμησα να περπατήσω,ούτε 20 λεπτά δεν έκανα..αλλά βόλευε η ώρα και ο καιρός,γιατί αν ήταν άγρια μεσάνυχτα ή παλιόκαιρος δεν θα τόκανα.