maria91
Member
Και εγω Εθνικη χρεωστικη εχω απλα αν βολευει η revolut απο θεμα χασουρας να την ενεργοποιησω,να ξεγνοιασει το κεφαλι μου!την παιρνουν παντου σ ολα τα μαγαζια ετσι?ετσι και αλλιως συναλλαγμα σκεφτομουν να κανω απο δω ή εκει οποτε τα λεφτα που διαθεσουμε και οι 2 ειναι προκαθορισμενα οποτε θα γινει μια φορτιση και σε εκτακτη αναγκη η χρεωστικη της ΕθνικηςΝαι και έχεις τη μικρότερη δυνατή χασούρα. Απλά να την φορτίσεις μια ή όσο το δυνατόν λιγότερες φορες γιατί έχει ένα μικρό fee στη φόρτιση από Ελλάδα (λόγω πολιτικης τραπεζών). Η δική μου που φορτίζεται από Αγγλικό λογαριασμό δεν έχει ούτε αυτό το fee.
Επίσης χρησιμοποιώντας την ελληνική debit στις συναλλαγές σου πάλι έχεις πάρα πολυ χαμηλή χασούρα στην μετατροπη νομίσματος. Βέβαια καλό είναι να συμβουλεύεστε τις τράπεζες σας πριν από κάθε ταξίδι γιατί και εγώ πλεόν δεν χρησιμοποιώ ελληνικές κάρτες πλην ελάχιστα την εθνική οπότε δεν ξέρω τι δεδομένα έχουν τώρα.
Εν κατακλείδι, η χρήση κάρτας ή ακόμη και η ανάληψη μετρητών απο ατμ εκεί, αν γίνεται έξυπνα, συμφέρει ασυζητητι σε σχέση με το συνάλλαγμα.