• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

7,000 μέλη!

Loca Corazon

Member
Και εμείς σας ευχαριστούμε για την όμορφη "φιλοξενία" σας!
Σας αξίζουν συγχαρητήρια! Keep up the good work! :clap:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ωραίος, λοιπόν για το πρώτο, 236 μέλη έχουν δημοσιεύσει έστω 1 ταξιδιωτική ιστορία, ενώ αν λάβουμε υπόψη μας και τις ιστορίες υπό εξέλιξη τότε είναι 283 μέλη.

Το δεύτερο που ρωτάς δεν το καταλαβαίνω. Ο αριθμός των ενεργών μελών που φαίνεται κάτω στο tab στατιστικά της κεντρικής σελίδας των φόρουμ (1217 μέλη λέει τώρα), είναι τα μέλη που έχουν επισκεφθεί το σάιτ τις τελευταίες 30 ημέρες. Αυτό εννοείς;
Ο αριθμός αυτός δεν περιλαμβάνει μέλη που κάποτε ηταν ενεργά και για διάφορους λόγους τώρα δεν είναι.

Προσπαθώ να διακρίνω τα μέλη που γράφονται επειδή γενικώς ταξιδεύουν και τους ενδιαφέρει το αντικέιμενο του site, από τα μέλη που γράφονται για να συμπληρώσουν απλώς τον ταξιδιωτικό χάρτη ή για να κάνουν μια ερώτηση, παίρνουν την απάντησή τους, και μετά εξαφανίζονται.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατάλαβα, δίκιο έχεις. Και πώς θα το υπολογίσουμε αυτό?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κατάλαβα, δίκιο έχεις. Και πώς θα το υπολογίσουμε αυτό?
Στο προφίλ κάθε μέλους έχει 2 ημερομηνίες: Ημερομηνία εγγραφής, και τελευταία δραστηριότητα. (Φαντάζομαι είναι και με πιο κομψό τρόπο σε κάποιο table στη βάση του site).
Η απόσταση των 2 ημερομηνιών νομίζω μας δίνει μια καλή ένδειξη....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ενδιαφέρουσα η παρατήρηση του taver και περιμένω τα αποτελέσματα.
Και απο εμένα τα συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι μεσα στο 2010 να γιορτάσουμε τα 10.000 μέλη.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Προσπαθώ να διακρίνω τα μέλη που γράφονται επειδή γενικώς ταξιδεύουν και τους ενδιαφέρει το αντικέιμενο του site, από τα μέλη που γράφονται για να συμπληρώσουν απλώς τον ταξιδιωτικό χάρτη ή για να κάνουν μια ερώτηση, παίρνουν την απάντησή τους, και μετά εξαφανίζονται.

Taver καταρχην φιλε/η μου δεν νομιζω οτι καποιος μπορει να εξαφανιστει απο αυτη την κοινοτητα. Ειναι κολλημα!!! Περα απο ταξιδιωτικες πληροφοριες,εξοικονομιση χρηματων σε πτησεις,ξενοδοχεια,διατροφη κτλ,ειναι η καθημερινη μας διαδικτυακη αρρωστια. Δεν ευχομαι ,γιατι ειμαι σιγουρος πως τα μελη οχι 7.000 που ειναι τωρα, θα γινουν εξαψήφιος αριθμος.
Απλα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην ομαδα των διαχειριστων που περα απο την ιδεα της κοινοτητας, κανουν καθημερινη πολλη καλη και ποιοτικη δουλεια. Σας ευχαριστουμε....Συνεχιστε ετσι και εμεις εδω ειμαστε:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Να τα δεκαχιλιάσουμε!!!!

Θέλω και γω με την ευκαιρία των 7.000 μελών να συγχαρώ τους υπεύθυνους τους site τόσο για τις συνεχείς προσπάθειες που κάνουν για την βελτίωσή του, αλλά και γιατί διατηρούν με τις παρεμβάσεις τους το επίπεδο των συζητήσεων σε υψηλά στάνταρ.

Θέλω βέβαια να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις εκατοντάδες των μελών του site, με τα οποία ήρθα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε επαφή στο μικρό διάστημα των τεσσάρων μηνών, που είμαι μέλος. Και βέβαια και τις χιλιάδες τους υπόλοιπους, που δεν έχω ακόμα προλάβει να επικοινωνήσω μαζί τους. Όμως αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι ότι δεν φανταζόμουνα όταν γραφόμουνα στο φορουμ αυτό, ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα έκανα τόσους πολλούς, καλούς και αξιόλογους φίλους, θα γνώριζα από κοντά πολλούς από αυτούς και ότι θα αντάλλασα απόψεις και θα έκανα σοβαρές συζητήσεις μαζί τους επί παντός επιστητού. Για όλα αυτά τα σοβαρά, ένα πρόσθετο εύγε και ευχαριστώ στους βασικούς συντελεστές του site.

Θέλω όμως να κάνω και μιάν αρνητική επισήμανση. Μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση το πως με ασήμαντες αφορμές δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ ορισμένων μελών του site. Καταλαβαίνω ότι σαν νέο σχετικά μέλος και μην γνωρίζοντας αρκετά τα "πρόσωπα και πράγματα", αγνοώ προηγούμενες εντάσεις που υποκρύπτονται πίσω από νέες εντάσεις, που δημιουργούνται δι'ασήμαντον αφορμή. Όμως πιστεύω ακράδαντα ότι είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Έτσι δεν μπορώ να θεωρήσω παρά μόνο σαν έλλειψη ωριμότητας να παρασύρεται κάποιος σε ειρωνικές, υβριστικές ή υποτιμητικές εκφράσεις γι'αυτόν που εκφράζει διαφορετική άποψη. Όταν λείπουν οι υπερβολές αυτές, τότε πράγματι μπορούν να συνυπάρξουν και να ανθίσουν οι πιό διαφορετικές απόψεις και να είστε σίγουροι, ότι η άποψη του καθενός μπορεί να επηρρεαστεί και από τις πιό αντίθετες απόψεις.

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θέλω όμως να κάνω και μιάν αρνητική επισήμανση. Μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση το πως με ασήμαντες αφορμές δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ ορισμένων μελών του site. Καταλαβαίνω ότι σαν νέο σχετικά μέλος και μην γνωρίζοντας αρκετά τα "πρόσωπα και πράγματα", αγνοώ προηγούμενες εντάσεις που υποκρύπτονται πίσω από νέες εντάσεις, που δημιουργούνται δι'ασήμαντον αφορμή.
Να σε καθυσηχασω, ως εναν βαθμο, παντως: Μερικες απο τις εντασεις -οχι ολες βεβαια- εχουν χαρακτηρα πλακιτσας μεταξυ μελων τα οποια γνωριζονται, οποτε ναι μεν φαινονται προς τα εξω ως αγριες, αλλα μεταξυ τους το καταδιασκεδαζουν. Φυσικα και δεν ειναι ολες ετσι, υπαρχουν και οι πραγματικες εντασεις, οι οποιες μπορει να ειναι οδυνηρες για ορισμενους, οπως σε καθε χωρο αλλωστε- αλλα ενας μεγαλος αριθμος γινεται και για την πλακα του πραγματος.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..7000 ε? αυξανομαστε ζωη ναχουμε!!!!:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ποπω και να σκεφτεις οτι ειμαι το Νο 202 !!!!:shock::shock::shock:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ποπω και να σκεφτεις οτι ειμαι το Νο 202 !!!!:shock::shock::shock:
φιλεναδα χτυπα ενα καινουργιο ζευγαρι παπουτσια ,ταλιωσες:bleh:

Αναφορικα με το forum και απο εμενα οι καλυτερες ευχες για νεες επιτυχιες με υγεια πανω απο ολα για ολα τα μελη.
Η επιτυχια οφειλεται κατα τη γνωμη μου
α.στην ευρηματικη διαρθρωση των subforums
β. στο υψηλο επιπεδο των μελων
γ. στη κεντρικη ιδεα υπαρξης του. μπορεις να οργανωσεις μεσω των πληροφοριων του φορουμ ,το ταξιδι σου,λαμβανοντας υποψιν πληροφοριες -διαμαντια που δε θα βρεις σε κανενα ταξιδιωτικο προγραμμα οργανωμενου γραφειου.
Και για να το πω πιο λαικα....συμφερει τη τσεπη σου:)

και εις ανωτερα....:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα