Loca Corazon
Member
Και εμείς σας ευχαριστούμε για την όμορφη "φιλοξενία" σας!
Σας αξίζουν συγχαρητήρια! Keep up the good work!
Σας αξίζουν συγχαρητήρια! Keep up the good work!
Ο αριθμός αυτός δεν περιλαμβάνει μέλη που κάποτε ηταν ενεργά και για διάφορους λόγους τώρα δεν είναι.Ωραίος, λοιπόν για το πρώτο, 236 μέλη έχουν δημοσιεύσει έστω 1 ταξιδιωτική ιστορία, ενώ αν λάβουμε υπόψη μας και τις ιστορίες υπό εξέλιξη τότε είναι 283 μέλη.
Το δεύτερο που ρωτάς δεν το καταλαβαίνω. Ο αριθμός των ενεργών μελών που φαίνεται κάτω στο tab στατιστικά της κεντρικής σελίδας των φόρουμ (1217 μέλη λέει τώρα), είναι τα μέλη που έχουν επισκεφθεί το σάιτ τις τελευταίες 30 ημέρες. Αυτό εννοείς;
Στο προφίλ κάθε μέλους έχει 2 ημερομηνίες: Ημερομηνία εγγραφής, και τελευταία δραστηριότητα. (Φαντάζομαι είναι και με πιο κομψό τρόπο σε κάποιο table στη βάση του site).Κατάλαβα, δίκιο έχεις. Και πώς θα το υπολογίσουμε αυτό?
Προσπαθώ να διακρίνω τα μέλη που γράφονται επειδή γενικώς ταξιδεύουν και τους ενδιαφέρει το αντικέιμενο του site, από τα μέλη που γράφονται για να συμπληρώσουν απλώς τον ταξιδιωτικό χάρτη ή για να κάνουν μια ερώτηση, παίρνουν την απάντησή τους, και μετά εξαφανίζονται.
Να σε καθυσηχασω, ως εναν βαθμο, παντως: Μερικες απο τις εντασεις -οχι ολες βεβαια- εχουν χαρακτηρα πλακιτσας μεταξυ μελων τα οποια γνωριζονται, οποτε ναι μεν φαινονται προς τα εξω ως αγριες, αλλα μεταξυ τους το καταδιασκεδαζουν. Φυσικα και δεν ειναι ολες ετσι, υπαρχουν και οι πραγματικες εντασεις, οι οποιες μπορει να ειναι οδυνηρες για ορισμενους, οπως σε καθε χωρο αλλωστε- αλλα ενας μεγαλος αριθμος γινεται και για την πλακα του πραγματος.Θέλω όμως να κάνω και μιάν αρνητική επισήμανση. Μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση το πως με ασήμαντες αφορμές δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ ορισμένων μελών του site. Καταλαβαίνω ότι σαν νέο σχετικά μέλος και μην γνωρίζοντας αρκετά τα "πρόσωπα και πράγματα", αγνοώ προηγούμενες εντάσεις που υποκρύπτονται πίσω από νέες εντάσεις, που δημιουργούνται δι'ασήμαντον αφορμή.
φιλεναδα χτυπα ενα καινουργιο ζευγαρι παπουτσια ,ταλιωσεςΠοπω και να σκεφτεις οτι ειμαι το Νο 202 !!!!