maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Κούκλα είσαι.Και δεν σου το'χα.[URL="Birthday Song - Tsifteteli (Belly dance) - YouTube[/URL]
Last edited by a moderator:
Κούκλα είσαι.Και δεν σου το'χα.[URL="Birthday Song - Tsifteteli (Belly dance) - YouTube[/URL]
Ε ναι τότε που συναντηθήκαμε ήμουν αξυριστος γιαυτο δεν μου τοχεςmaltakias said:Κούκλα είσαι.Και δεν σου το'χα.
Όσο ντροπαλη είναι και η γλώσσα του ;;;fitziano said:Είναι ντροπαλός ο μαλτάκιας...
Εγώ περιμένω με αγωνία το βίντεο του liopyr...
κι εγώ κι εγώ.....Εγώ περιμένω με αγωνία το βίντεο του liopyr...
Ναι το πήρα πάνω μου τώρα, θα αλλάξω καριέρα, αύριο πάω για ίντερβιου σε τοπικό σταθμό - καγκουρώ τιβί.Εμείς σε ευχαριστούμε που μας δινεις την δυνατότητα να "ταξιδευουμε " μέσα απο το Travelstories
ΥΓ. Γράφεις μπροστά στην camera
ΥΓ2. Σε είδα λίγο κομμένο ! πρόσεχε την διατροφή σου εκει στην Αυστραλία
Εντάξει λογικό είναι, το Travelstories είναι σχεδόν σαν παιδί μου, και γνώρισα πάρα πολύ κόσμο μέσα από αυτό, μπορώ να πω ότι έχω κάνει και κάποιους πραγματικούς φίλους. Επίσης το ότι πήρα την απόφαση και έφυγα σε μια τόσο μακρινή χώρα, επίσης εν μέρει οφείλεται στο ίδιο το Travelstories που μας πιπιλάει τα μυαλά τόσα χρόνιανα ευχηθώ και εγώ στο τραβελστόρις να τα χιλιάσει και σε όλα τα μέλη υγεία και πολλά-πολλά ταξίδια.
σ'ευχαριστούμε Δευκαλίωνα για τις ευχές,μας συγκίνησες (ήσουν και εσύ συγκινημένος) και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά όπου κι'αν είσαι.
Θα το κάνω όσο αντέχω την ψυχολογική (κυρίως) και οικονομική φθορά, που πιστεύω θα είνα ακόμα για πολύυυυ καιρό.Για καποιους απο μας το Travelstories αποτελει πλεον κομματι απο τη ζωη μας. Για μενα το καλυτερο μερος της εμπειριας που λεγεται Travelstories ειναι οι ανθρωποι που γνωρισα μεσα απ' αυτο.
Σ' ευχαριστουμε Δευκαλιωνα που το δημιουργησες και το υποστηριξες ολα αυτα τα χρονια και ελπιζω οτι θα συνεχισεις να το κανεις και στο μελλον.
Τράβελ στόρις σ΄αγαπάμε πολύ!!
Δεφ κι εσένα το ίδιο γιατί έχεις κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά, συγχαρητήρια!
Θα είσαι το απόλυτο ινδαλμα στο καγκουρό tvDefkalion said:Ναι το πήρα πάνω μου τώρα, θα αλλάξω καριέρα, αύριο πάω για ίντερβιου σε τοπικό σταθμό - καγκουρώ τιβί.
Για τη διατροφή τι να πω, αφού όλο ντελίβερι και έτοιμα τρώω
Εντάξει λογικό είναι, το Travelstories είναι σχεδόν σαν παιδί μου, και γνώρισα πάρα πολύ κόσμο μέσα από αυτό, μπορώ να πω ότι έχω κάνει και κάποιους πραγματικούς φίλους. Επίσης το ότι πήρα την απόφαση και έφυγα σε μια τόσο μακρινή χώρα, επίσης εν μέρει οφείλεται στο ίδιο το Travelstories που μας πιπιλάει τα μυαλά τόσα χρόνια
Θα το κάνω όσο αντέχω την ψυχολογική (κυρίως) και οικονομική φθορά, που πιστεύω θα είνα ακόμα για πολύυυυ καιρό.