EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
καλο ταξιδι!!!! ζηλευουμε!!!!
Τι σχέση έχει το καλό πακέτο με τις χρεώσεις του roaming..?Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός κινητής μετά από 10 μέρες Ινδία... Το roaming, με πραγματικά ελάχιστες κλήσεις (5 εξερχόμενες και 7 εισερχόμενες), πήγε 42 ευρώ και κάτι συν ΦΠΑ. Και έχω καλό πακέτο....
Άμεση.....Τι σχέση έχει το καλό πακέτο με τις χρεώσεις του roaming..?
Με κάλυψες..Άμεση.....
Για Ισραήλ δεν παίζει αυτό που λες...Ισχύει για πρόγραμμα traveller από cosmote και ανάλογα από τις άλλες εταιρείες για χώρες Ευρωζώνης Α & Β.Νομιζω εχει σχεση με το ποσα λεπτα εχεις προως τριτους,γιατι απο εκει τραβαει τα λεπτα που μιλας.
Αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος.Θα το ξανακοιταξω τωρα για ισραηλ.
Προφανώς καλείς την υποστήριξη συμβολαίων οικιακών πελατών μιας από τις εταιρίες. Όντως, σε οικιακά προγράμματα δε συνηθίζονται ειδικές χρεώσεις σε roaming.Με κάλυψες..
Όποτε έχω τηλεφωνήσει για να ρωτήσω τις χρεώσεις roaming,καμία φορά δεν μου ζήτησαν στοιχεία ώστε να δουν σε ποιο πακέτο είμαι!
Προφανώς καλείς την υποστήριξη συμβολαίων οικιακών πελατών μιας από τις εταιρίες. Όντως, σε οικιακά προγράμματα δε συνηθίζονται ειδικές χρεώσεις σε roaming.
Δεν ξερω για ισραηλ.Τωρα θα ρωτησω.Για Ισραήλ δεν παίζει αυτό που λες...Ισχύει για πρόγραμμα traveller από cosmote και ανάλογα από τις άλλες εταιρείες για χώρες Ευρωζώνης Α & Β.
Residential customers είναι ο όρος.Μάλλον εννοείς ιδιωτών και όχι οικιακών..