mariannax91
Member
Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα.. Με το καλοκαίρι προ των πυλών και επειδή δεν είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής σχεδιάζω τις καλοκαιρινές διακοπές με τον καλό μου.. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουμε ιδέα για το που. Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ, διάβασα όλα τα υπέρ και τα κατά των ελληνικών νησιών και η τελική πεντάδα είναι: Μήλος, Σαντορίνη, Νάξος, Σίφνος και Σκύρος... Και τα 5 μας αρέσουν και από θέμα τιμών με εξαίρεση τη Σαντορίνη είναι πάνω κάτω (για διαμονή) τα ίδια.. Το θέμα μας είναι οτι θέλουμε ένα νησί που σε 7μέρες να γυρίζετε χωρίς να πρέπει να είμαστε με την ψυχή στο στόμα και μες την τρεχάλα, να έχει καλές παραλίες και καλό φαϊ, νορμάλ τιμές σε φαγητό/ποτό, νυχτερινή ζωή (όχι Μυκόνου αλλά να μην κοιμόμαστε και από τις 24:00) και όμορφα τοπία να γεμίσουμε μπαταρίες μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά. Αμάξι θα υπάρχει για μετακινήσεις και σαν ημερομηνίες έχουμε τέλη Ιουλίου στο μυαλό μας (24-31, κάπου εκεί γύρω). Ποιο από τα 5 μας προτείνετε με βάση τα παραπάνω κριτήρια? Αν έχετε και κάποιο άλλο εκτός "πεντάδας" ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις. ελπίζω να μην σας κούρασα.. Περιμένω να μου δώσετε τα φώτα σας =)