annoulita100
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εκουαδόρ
- Ταξίδι-Όνειρο
- All the world
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ένα μεγάλο όνειρο παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά και έχει μπει σε τελική τροχιά! Τον Οκτώβριο φεύγουμε για 6 μήνες (μπορεί και παραπάνω,who knows? Τα tickets είναι one way) για Ινδοκίνα ξεκινώντας φυσικά με την αγαπημένη και μαγευτική Ταυλανδη! Με τα παιδάκια μας που είναι 4 και 3 χρόνων και σημείο αναφοράς σε όλο το ταξίδι θα είναι η πρακτική της γιόγκα που είναι και η δουλειά μου.
Ανοίγω αυτό το θέμα όχι τόσο για να ζητήσω πληροφορίες, έχω κάνει την αναζήτηση και την προετοιμασια μου χρόνια τώρα, αλλά περισσότερο για να ενημερώνω σχετικά με την κάθε χώρα που θα βρίσκομαι από covid news μέχρι ...... Τιμές εισιτηρίων ταξί
Μέχρι τον Οκτώβριο όμως ,οπότε μου γεννιέται κάποια απορία ή κάποιο κενό θα παραθέτω εδώ την ερώτηση για να με βοηθούν οι ειδικοί!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλους μας και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και τα ταξίδια μας !!!
Καλό σας απόγευμα!!
Namaste
Ανοίγω αυτό το θέμα όχι τόσο για να ζητήσω πληροφορίες, έχω κάνει την αναζήτηση και την προετοιμασια μου χρόνια τώρα, αλλά περισσότερο για να ενημερώνω σχετικά με την κάθε χώρα που θα βρίσκομαι από covid news μέχρι ...... Τιμές εισιτηρίων ταξί
Μέχρι τον Οκτώβριο όμως ,οπότε μου γεννιέται κάποια απορία ή κάποιο κενό θα παραθέτω εδώ την ερώτηση για να με βοηθούν οι ειδικοί!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλους μας και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και τα ταξίδια μας !!!
Καλό σας απόγευμα!!
Namaste