kabamarou
Member
xristos71 η κοπέλα είχε βγάλει μόνο το κεφάλι έξω από το παράθυρο και ίσως λίγο τους ώμους αλλά δεν πρόλαβα να δω καλά για να απαντήσω με απόλυτη σιγουριά Προφανώς ήταν όνειρο ζωής για αυτήν, το να περάσει από τα Ηλύσια πεδία με λιμουζίνα και ήθελε να την δουν και όλοι και τσίριζε να την προσέξουν.Βασικά πρέπει να είναι μάλλον κάτι σαν έθιμο ότι όσοι νοικιάζουν λιμουζίνα και περνάνε από εκεί φωνάζουν γιατί είδα να το κάνουν και άλλοι με μικρότερη ένταση.
pattyyy να είσαι καλά.Υπάρχει και συνέχεια στις πληροφορίες.
annageo την τρίτη ημέρα θα την γράψω από εβδομάδα μάλλον.πρώτα ο Θεός.
Οτιδήποτε απορία έχεις μέχρι να ολοκληρώσω την ιστορία πάντως ρώτα.
Από το moulin rouge περάσαμε από έξω και είχε μια απίστευτα μεγάλη ουρά.Δες εδώ να καταλάβεις τι εννοώ.
Δεν πήγα πάντως μέσα γιατί δεν είμαι υπέρ αυτής της διασκέδασης.
Βασικά θέλω και εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα για να μου πει όποιος ξέρει.
Στο άλμπουμ που ανέβασα τις φωτογραφίες μου γράφει ότι απομένουν άλλες 2 φωτογραφίες.Τι σημαίνει αυτό;Πρέπει να κάνω καινούριο άλμπουμ για να ανεβάσω και άλλες η υπάρχει κάποιο όριο γενικά;
Πως βάζεις μια φωτογραφία να φαίνεται μέσα στην ιστορία;γιατί όταν πατάω το εικονίδιο "εισάγετε φωτογραφία" δεν γίνεται τίποτα.
αν θέλω να διορθώσω κάτι την επόμενη ημέρα στην ιστορία δεν γίνεται;
Το λέω γιατί δεν εμφανίζεται το πλήκτρο επεξεργασία.
pattyyy να είσαι καλά.Υπάρχει και συνέχεια στις πληροφορίες.
annageo την τρίτη ημέρα θα την γράψω από εβδομάδα μάλλον.πρώτα ο Θεός.
Οτιδήποτε απορία έχεις μέχρι να ολοκληρώσω την ιστορία πάντως ρώτα.
Από το moulin rouge περάσαμε από έξω και είχε μια απίστευτα μεγάλη ουρά.Δες εδώ να καταλάβεις τι εννοώ.
Δεν πήγα πάντως μέσα γιατί δεν είμαι υπέρ αυτής της διασκέδασης.
Βασικά θέλω και εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα για να μου πει όποιος ξέρει.
Στο άλμπουμ που ανέβασα τις φωτογραφίες μου γράφει ότι απομένουν άλλες 2 φωτογραφίες.Τι σημαίνει αυτό;Πρέπει να κάνω καινούριο άλμπουμ για να ανεβάσω και άλλες η υπάρχει κάποιο όριο γενικά;
Πως βάζεις μια φωτογραφία να φαίνεται μέσα στην ιστορία;γιατί όταν πατάω το εικονίδιο "εισάγετε φωτογραφία" δεν γίνεται τίποτα.
αν θέλω να διορθώσω κάτι την επόμενη ημέρα στην ιστορία δεν γίνεται;
Το λέω γιατί δεν εμφανίζεται το πλήκτρο επεξεργασία.