babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Λάθος συναγερμός seadreamer!Φίλε babaduma,τα 1300 ευρώ δικαιολογούνται ως εξής:600 λόγω της προσφοράς που έχουμε (και οι 2) στις πτήσεις του 5άνυχτου και χάνουμε στο 8άνυχτο+ 125 ευρώ έξτρα στις πτήσεις του 8άνυχτου(τα φθηνά εισητήρια σε αυτές τις ημερομηνίες έχουν εξαντληθεί)+ 570ευρώ για τις 3 έξτρα νύχτες = 1295 ευρώ!
Γενικά τα πακέτα ξενοδοχείο και εισητήρια είναι περίεργα αλλά τα παιδιά από το ταξιδιωτικό είναι γνωστά και δεν νομίζω να μου λένε μπαρούφες...
Όσο για το κατάλυμα που νοίκιασα είναι η Premier Private Pool Suite, μήνας του μέλιτος βλέπεις...
Αυτό που με ανησύχισε είναι οι βροχές που είπες!Εμένα μου είπαν ότι τότε αρχίζει η καλοκαιρινή περίοδος(κάτι σαν τον Μαιο εδώ) και οι βροχές είναι από Γενάρη - Φλεβάρη! Για πείτε ρε παιδιά!Γιατί μόλις το πήρα απόφαση για το 5άνυχτο,θα ξαναξενερώσω με τις βροχές!!!
Τώρα που το είπες, κοίταξα ξανά το Lonely Planet και, πράγματι, έχει ένα διάγραμμα της βροχόπτωσης στην Bangkok όπου φαίνεται σαν πιο βροχερός μήνας ο Σεπτέμβριος (κορυφή), μετά ο Οκτώβριος και ακολουθούν οι μήνες του καλοκαιριού. Τον Νοέμβρη αρχίζει η ξηρή περίοδος με πολύ χαμηλή βροχόπτωση, ενώ Δεκέμβρη - Μάρτη δεν βρέχει σχεδόν καθόλου. Τον Απρίλη είναι όπως Νοέμβρη. Ανεβαίνει σημαντικά τον Μάιο. Αλλά, εδώ είναι το σημαντικό, εμείς ήμασταν εκεί πέρυσι τον Μάιο και, εντάξει έβρεχε 2-3 φορές τη μέρα, δυνατά κανα μισάωρο, μετά όμως στέγνωνε αμέσως. Τίποτα τραγικό - τουλάχιστον στην στεριά. Πάντως, μια εκδρομή στ'απέναντι νησιά δεν έγινε λόγω καιρού.
Συμπερασματικά, τα στοιχεία λένε ότι τον Νοέμβρη δεν είναι ν'ανησυχείς για βροχές...
Τώρα, για το πρακτορείο, προς θεού, δεν υπαινίχθηκα τίποτα για το πρακτορείο. Και γώ, το εισιτήριο κορμού απο φιλικό πρακτορείο το βγάζω γιατί τα κορίτσια εκεί μ'έχουν βοηθήσει άπειρες φορές, και στην προ-internet εποχή, και πάντα στην καλύτερη τιμή. Ακόμη και τώρα, βρίσκουν προσφορές που δύσκολα βρίσκεις εσύ - λόγω διασυνδέσεων.
Το θέμα είναι απλό: Πήγαινε στο site της αεροπορικής εταιρίας και δώσε τις ημερομηνίες σου. Δες τι τιμή σου δίνει το εισιτήριο. Πήγαινε και στο site του ξενοδοχείου. Κάνε το ίδιο για το δωμάτιο. Κάνε τη σούμα και σύγκρινε με την τιμή του πρακτορείου. Έ, αν είναι και κανένα κατοστάρι παραπάνω η δική τους, χαλάλι τους. Κάτι πρέπει να βγάλουν κι αυτοί. Κλέφτες θα γίνουνε;