Μάιος του 2017 και μόλις έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν από τον τερματισμό μου στον πρώτο μου μαραθώνιο,που αλλού..στην αγαπημένη μου Ρώμη!!Το μυαλό ήδη έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις για τον επόμενο και λίγο η απουσία παρέας,λίγο η διάθεση μου για βόλτα σε κάποιον μη γνωστό ευρωπαικό προορισμό.....και Βαλένθια!Γιατί όχι?Λίγο η καλή διαδρομή του αγώνα,λίγο η καλή περίοδος του και λίγο η φιλική πόλη σε μόνους ταξιδιώτες με οδήγησαν στο μεγάλο ναι!!Αρκετά δύσκολος προορισμός όσον αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια γιατί δεν έχει απευθείας πτήσεις αλλά δεν βαριέσαι..Κλείστηκαν λοιπόν Θεσσαλονίκη για Ρώμη και από Ρώμη για Βαλένθια και η επιστροφή μέσω Φρανκφούρτης...Τρέχα γύρευε δηλαδή..Το πρώτο βήμα έγινε..Σειρά είχε το ξενοδοχείο και εφόσον θα ήμουν μόνος(πρώτη φορά)στο ταξίδι αυτό κατέληξα σε ένα οικονομικό σχετικά το οποίο ήταν δίπλα στο αεροδρόμιο και ήταν δίπλα σε στάση μετρό!!Hotel ibis budget Valencia aeropuerto το οποίο ήταν ικανοποιητικότατο για τα λεφτά του!!Αφού έγινε και αυτό,έκανα και την εγγραφή για τον μαραθώνιο οπότε όλα έτοιμα με το γραφειοκρατικό κομμάτι..έμειναν 5 γεμάτοι μήνες λοιπόν για να ετοιμάσω αυτό το ταξίδι που θα έκανα πρώτη φορά μόνος στο εξωτερικό!!