Για τις ημερομηνιες που θες εχει με 210 ευρω για Ζυρίχη και με λιγα παραπανω Βιέννη!Παιδιά καλησπέρα! Γράφτηκα σήμερα στο φόρουμ για να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά σας!
Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να κάνουμε ένα ταξίδι μόνοι μας μετά από 7 χρόνια τούνελ στην ανατροφή των παιδιών μας..
Η ημερομηνία που είναι διαθέσιμη είναι Σάββατο 3 Ιανουαρίου μέχρι το πολύ Τετάρτη 7 Ιανουαρίου. Ο δικός μου επιθυμητός προορισμός είναι το Βερολίνο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το κρύο με μπλοκάρει κάπως.. Έχουμε πάει στο εξωτερικό μαζί στη Φλωρεντία, όπου περάσαμε φανταστικά και εκείνος έχει επισκεφθεί επίσης το Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη. Αποκλείω σε ένα βαθμό και τη Ρώμη διότι υπολογίζω να πάμε με τα παιδιά κάποια στιγμή, ως πιο εύκολο και οικονομικά και πρακτικά προορισμό.
Αυτό που με προβληματίζει εκτός από το κρύο είναι και τα εισιτήρια, τα οποία εδώ και καιρό δεν πέφτουν κάτω από 220-250 ευρώ το άτομο με όχι και πολύ βολικές ώρες αναχώρησης και επιστροφής. Είναι δυνατόν; μήπως δεν ψάχνω σωστά; έχω κάνει άπειρους συνδυασμούς skyscanner, συνδυασμό, μία μία αεροπορική, ένα ένα δρομολόγιο και φθηνότερα δε βρίσκω. Έχει ελπίδα από δω και πέρα να πέσουν οι τιμές ή να μπουν καινούρια δρομολόγια; Σϊγουρα η περίοδος που έχουμε διαθέσιμη δε βοηθάει και φοβάμαι ότι πρέπει να αποφασίσω πολύ σύντομα.
Φθηνότερα πχ βγαίνει το Παρίσι!
Όποια πρόταση και γνώση καλοδεχούμενη! Πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια όπου και να πάμε υπέροχα θα είναι, απλώς εγώ έχω ένα μικρό κόλλημα με το Βερολίνο.
Καλά κάνεις!Πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια όπου και να πάμε υπέροχα θα είναι, απλώς εγώ έχω ένα μικρό κόλλημα με το Βερολίνο.
Θα σας μείνει αξέχαστο το ταξίδι!!! Κλείστε και το ξενοδοχείο και μετά έχετε διάβασμα!!! Ξεψαχνίστε το φόρουμ κ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε... buon viaggio!!!τα έκλεισα! πετάμε για Ρώμη 2 στο εισιτήριο του ενός!
πάμε για ξενοδοχείο τώρα!
σας ευχαριστώ πολύ πολύ!