karfitsa
Member
Εχω παει μονη μου...ουτε να το σκεφτεσαι,δεν εχεις κανενα προβλημα.Σαν ασφάλεια εννοώ..
Το νησι ειναι μικρο και μπορεις με καλο προγραμμα δικο σου να το δεις.
Εχω παει μονη μου...ουτε να το σκεφτεσαι,δεν εχεις κανενα προβλημα.Σαν ασφάλεια εννοώ..
Για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μιλάς, της Ευροζώνης και της ζώνης Σέγκεν. Όχι για τη Βενεζουέλα ή τις Ονδούρες. Προφανώς και μπορείς να κυκλοφορείς... Φυσικά, θα πρέπει να λαμβάνεις τα μέτρα που θα λάμβανες π.χ. και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Σαν ασφάλεια εννοώ..
Γνωμη μου...επειδη εγραψες οτι κοιταζες και για πρακτορειο....κανε συγκριση σε τιμες αρχικα,γιατι μπορει να σε συμφερει...το θεμα ειναι το προγραμμα του και οι παροχες του και σε ποιο μερος ειναι το ξενοδοχειο,κλπ.........αν θελεις ανεβασε το και δω να το δουμε......παρε ομως,πρωτα τηλ.οτι ειναι αυτες οι τιμες για τη περιοδο που θες γιατι η τακτικη πολλες φορες ειναι"τιμη απο 400..."που οταν θες εσυ ειναι 600 ευρω πχ..ταξίδι για Μάλτα τέλος Μαίου και στα περισσότερα ταξιδιωτικά ζητάνε 299 ευρώ συν 105 φόροι αεροδρομίου με μισές μέρες ξεναγήσεων.
Επισης αν είσαι από Θεσσαλονίκη πετάει κ η wizzair απο την Σόφια με καλα πακέτα στο wizztours.com η και απο Βουδαπέστη αν προτιμάςΓνωμη μου...επειδη εγραψες οτι κοιταζες και για πρακτορειο....κανε συγκριση σε τιμες αρχικα,γιατι μπορει να σε συμφερει...το θεμα ειναι το προγραμμα του και οι παροχες του και σε ποιο μερος ειναι το ξενοδοχειο,κλπ.........αν θελεις ανεβασε το και δω να το δουμε......παρε ομως,πρωτα τηλ.οτι ειναι αυτες οι τιμες για τη περιοδο που θες γιατι η τακτικη πολλες φορες ειναι"τιμη απο 400..."που οταν θες εσυ ειναι 600 ευρω πχ
Εχω διαβάσει εδώ φόρουμ οτι αν μπεις στην Τουρκία με αυτοκίνητο δεν μπορείς να πετάξεις για πτήση εξωτερικου. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο για Βουλγαρία?Επισης αν είσαι από Θεσσαλονίκη πετάει κ η wizzair απο την Σόφια με καλα πακέτα στο wizztours.com η και απο Βουδαπέστη αν προτιμάς
Όχι, δεν ισχύει.Εχω διαβάσει εδώ φόρουμ οτι αν μπεις στην Τουρκία με αυτοκίνητο δεν μπορείς να πετάξεις για πτήση εξωτερικου. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο για Βουλγαρία?
Η Βουλγαρία ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση ενώ η Τουρκία όχι. Επίσης εχω πάει οδικώς στην Κωνσταντινουπολη και έχω πετάξει για Ιράκ οπότε ούτε αυτό ισχύει.Εχω διαβάσει εδώ φόρουμ οτι αν μπεις στην Τουρκία με αυτοκίνητο δεν μπορείς να πετάξεις για πτήση εξωτερικου. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο για Βουλγαρία?