psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Λεωφορείο «Autobús Express Aeropuerto» ,μισή ώρα, κόστος 5€ το άτομο.Είναι εύκολη η μετάβαση από το αεροδρόμιο στο κέντρο??
Λεωφορείο «Autobús Express Aeropuerto» ,μισή ώρα, κόστος 5€ το άτομο.Είναι εύκολη η μετάβαση από το αεροδρόμιο στο κέντρο??
Στα μουσεία μας πιάνει αλλεργία, οπότε βόλτες χαλλλαρα.Στη Μαδρίτη θα δείτε και μουσεία; Πως το έχετε στο μυαλό σας; Ή μόνο βόλτες χαλλλαρα;
Το ξενοδοχείο είναι καρα-κέντρο, στην Plaza de España, είναι το Letoh Letoh Gran VíaΚαλά να περάσετε. Πού μένετε? Είναι κεντρικό το ξενοδοχείο? Είναι εύκολη η μετάβαση από το αεροδρόμιο στο κέντρο??
Ωραία! Οπότε εγώ θα προτείνω με την άφιξη, ενοικίαση αυτοκινήτου και μετάβαση στο άχαστο Τολέδο! Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι το πιο φθηνό "άθλημα" στην Ισπανία! Τουλάχιστον έτσι το άφησα... Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες με τη διανυκτέρευση στο Τολέδο!Στα μουσεία μας πιάνει αλλεργία, οπότε βόλτες χαλλλαρα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου μικρούλα.Ωραία! Οπότε εγώ θα προτείνω με την άφιξη, ενοικίαση αυτοκινήτου και μετάβαση στο άχαστο Τολέδο! Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι το πιο φθηνό "άθλημα" στην Ισπανία! Τουλάχιστον έτσι το άφησα... Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες με τη διανυκτέρευση στο Τολέδο!
Την επόμενη μέρα κάνετε πάλι τις γυρες σας στη πόλη, αν θέλετε τρώτε εκεί ή και όχι και μετά πάτε Αβιλα. Άλλη μία πανέμορφη μεσαιωνική πόλη, που κατά την γνώμη μου θέλει επισης διανυκτέρευση!
Την επόμενη μέρα το πρωί κατευθύνεστε προς Εσκοριαλ ή και όχι (εμένα μου άρεσε) και μετά αφήνετε το αυτοκίνητο (Σάββατο μεσημέρι).
Τις υπόλοιπες 2 μέρες στη Μαδρίτη. Για μένα είναι μία πόλη με ενδιαφέρουσα αύρα. Μου άρεσε πολύ η βραδινή Μαδρίτη. Πολύ ζωντανή πόλη! Την ημέρα, χωρίς ενδιαφέροντα (μουσεία) θα ήταν βαρετή για μένα. Οπότε οι δύο μέρες χωρίς αξιοθέατα είναι καλά.
Η Αβιλα είναι εύκολη στο περπάτημα κυρίως στο κέντρο της. Έχει κάποιες ελαφριές κατηφόρες-ανηφόρες που μπορείτε και να τις αποφύγετε κάνοντας βόλτα μεταξύ κεντρικής πλατείας και καθεδρικού. Τα μόνα σκαλιά είναι αν θελήσετε να ανέβετε στα τείχη (λίγα είναι) και αν το κάνετε η θέα είναι πανέμορφη προς πάσα κατεύθυνση και η βόλτα εύκολη!Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου μικρούλα.
Να σε ρωτήσω εάν οι πόλεις που προτείνεις είναι εύκολες για περπάτημα, δηλαδή να μην έχουν σκαλοπάτια και δύσκολη μετακίνηση.
Σε ευχαριστώ και πάλι. Τα πολλά σκαλιά είναι απαγορευτικά για εμάς γι'αυτό και επιλέγουμε πόλεις επίπεδες ως επί το πλείστον.Η Αβιλα είναι εύκολη στο περπάτημα κυρίως στο κέντρο της. Έχει κάποιες ελαφριές κατηφόρες-ανηφόρες που μπορείτε και να τις αποφύγετε κάνοντας βόλτα μεταξύ κεντρικής πλατείας και καθεδρικού. Τα μόνα σκαλιά είναι αν θελήσετε να ανέβετε στα τείχη (λίγα είναι) και αν το κάνετε η θέα είναι πανέμορφη προς πάσα κατεύθυνση και η βόλτα εύκολη!
Το Τολέδο είναι λίγο δύσκολο..... Έχει αρκετές ανηφόρες-κατηφόρες και σκαλιά κυρίως στα σημεία που φτάνεις στο ποτάμι και στις γέφυρες. Αυτα μπορείτε να τα αποφύγετε ή να χρησιμοποιήσετε τις κυλιόμενες σκάλες που υπάρχουν σε κάποιο σημείο. Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκονται ακριβώς. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν όσοι γνωρίζουν καλύτερα.
Την Κυριακή που θα είμαι σπίτι θα σου πω που έμεινα. Βολικό σημείο για να μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο (με αυτοκίνητο είχαμε πάει και εμείς) ακριβώς έξω απο την μία πύλη που μπαίνεις στη παλιά πόλη. Πολύ εύκολο σημείο για είσοδο με περπάτημα!
Το Τολέδο μόνο επίπεδο δεν το λες. Υπάρχουν όμως και εύκολα σημεία.Σε ευχαριστώ και πάλι. Τα πολλά σκαλιά είναι απαγορευτικά για εμάς γι'αυτό και επιλέγουμε πόλεις επίπεδες ως επί το πλείστον.
Τώρα που σε πέτυχα λες το sercotel ή αυτό εδώ καλύτερα; Hotel Abad Toledo · C. Real del Arrabal, 1, 45003 Toledo, EspagneΤολέδο.
Η αυτόματη σκάλα (κυλιόμενη) είναι εδώ..
Escaleras Automáticas · 45001 Toledo, Espagne
έχει και πάρκινγκ δίπλα,αλλά...
Παρόλο που σε ανεβάζει αρκετά ψηλά, έχει αρκετή ανηφόρα και αν είναι μια από τις ζεστές ημέρες,
είναι κόλαση.
Καλύτερα αν έχει κάποιος αυτοκίνητο είναι να παρκάρει εδώ..
Indigo - S. Miguel Corralillo · Calle Corralillo San Miguel, S/N, 45001 Toledo, Espagne
η εδώ..
Garaje Alcázar · Cta. de los Capuchinos, 6, 45001 Toledo, Espagne
Δίπλα στο Αλκάθαρ και 5 λεπτά από τον καθεδρικό.
Αν θα μείνεις το βράδι στο Τολέδο σε 1 λεπτό από το πάρκινγκ έχει αυτό..
Sercotel Alfonso VI · Cta. de los Capuchinos, 2, 45001 Toledo, Espagne
Υπέροχο με λογικές τιμές.
Ξέχασα να πω ότι υπάρχει ακόμα μια σκάλα η οποία είναι παλιότερη και πιο δύσκολη ακόμα.
Escaleras Automáticas to Indigo - Recaredo
εκεί γύρω έχει όμως δωρεάν πάρκινγκ.
Το sercotel από ότι διάβασα δεν έχει ανελκυστήρα για τους πάνω ορόφους. Αλλά ας μας πει και ο @panpan που ξέρει καλύτερα.Τώρα που σε πέτυχα λες το sercotel ή αυτό εδώ καλύτερα; Hotel Abad Toledo · C. Real del Arrabal, 1, 45003 Toledo, Espagne