pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Ψήφισα κι εγώ μια φωτογραφία που από την πρώτη στιγμή που την είδα με άγγιξε! Αξίζουν όμως πολύ περισσότερες!!!
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ φωτογραφία Ρόζα! Μπράβο!υ.γ. Και μια εκτός συναγωνισμού και χωρίς φωτογραφικές αξιώσεις εικόνα, από το τελευταίο μου ταξίδι. Θες ότι ήταν πράγματι μέρες Χριστουγέννων, θες τα γεμάτα αδημονία και στωικότητα μάτια του μπόμπιρα, θες το φτωχικό περιβάλλον όπου η σύντομη, σχεδόν φευγαλέα για το μάτι, φράση, λειτουργούσε κάπως σαν υποσημείωση ή υπενθύμιση...γλυκόπικρα συναισθήματα, κάθε φορά που την κοιτάζω...
Bρε κορίτσια, ευχαριστώ... Φαίνεται πως την είχα υποτιμήσει, με τη σκέψη πως δε θα κατάφερνε να μεταδώσει το συναίσθημα της στιγμής...Δεν πειράζει, όμως, ακόμα κι αν δεν την έβαλα στο διαγωνισμό, το σημαντικό είναι πως τη μοιράζομαι μαζί σας!ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ φωτογραφία Ρόζα! Μπράβο!
Μα πώς είναι δυνατόν αυτά τα μάτια να μην αγγίξουν την ψυχή και να μη μεταδώσουν συναισθήματα;Bρε κορίτσια, ευχαριστώ... Φαίνεται πως την είχα υποτιμήσει, με τη σκέψη πως δε θα κατάφερνε να μεταδώσει το συναίσθημα της στιγμής...Δεν πειράζει, όμως, ακόμα κι αν δεν την έβαλα στο διαγωνισμό, το σημαντικό είναι πως τη μοιράζομαι μαζί σας!
Καταπληκτική, σημαδεύει στην καρδιά ! Κρίμα που δεν την έβαλες...Όλες οι φωτογραφίες όμορφες, αλλά μία μου έκλεψε από την αρχή την καρδιά...Καλή επιτυχία σε όλους!
υ.γ. Και μια εκτός συναγωνισμού και χωρίς φωτογραφικές αξιώσεις εικόνα, από το τελευταίο μου ταξίδι. Θες ότι ήταν πράγματι μέρες Χριστουγέννων, θες τα γεμάτα αδημονία και στωικότητα μάτια του μπόμπιρα, θες το φτωχικό περιβάλλον όπου η σύντομη, σχεδόν φευγαλέα για το μάτι, φράση, λειτουργούσε κάπως σαν υποσημείωση ή υπενθύμιση...γλυκόπικρα συναισθήματα, κάθε φορά που την κοιτάζω...