• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία 4ημερο Como,Gardaland, Milano.

skiace

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο-Σάλτζμπουργκ-Βιένν
Θα ήθελα κι εγώ να πω να μην ξαναπάς Gardaland αλλά σε βλέπω θυμωμένο και φοβάμαι μη με πάρουν τα σκάγια :) Τέλος πάντων κι εγώ είχα περάσει ωραία αλλά δεν είναι τόσο καλό θεματικό πάρκο που να σε ενθουσιάσει για δεύτερη φορά - φοβάμαι ότι θα πας και θα ξενερώσεις. Αν είσαι των δραστηριοτήτων (που φαντάζομαι είσαι για να σου αρέσει το πάρκο) μπορείς ενδεχομένως να το αντικαταστήσεις με ιδέες από εδώ

Top ten Lake Como adventure sports and activities | my-lake-como-holiday.com

Στο Μιλάνο είχαμε μείνει στο King Mokinba και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, 5 λεπτά με τα πόδια από το Duomo και με άριστες συγκοινωνίες. Αν το τύχεις σε καλή τιμή, κλείστο - με επιφύλαξη για το αν υπάρχει πάρκινγκ, σε περίπτωση που έχετε ακόμα το αυτοκίνητο μαζί σας.
Σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου αλλα ετσι οπως γιναμε για την πολιτισμενη συζητηση που κανεις. Δεν ειμαι θυμωμενος, αλλα εκπληκτος με την συμπεριφορα ορισμενων. Διαβαζω περιοδικα σχεδον απο την δημιουργια του φορουμ και επειδη δεν εχω ξαναγινει μαρτυρας τετοιας συμπεριφορας προσπαθω να την καταλαβω. Σιγουρα δεν υπαρχουν απο τη μερια οιουδηποτε ειδους σκαγια για να σε παρουν !!!!
Το ταξιδι θα γινει μεσα στα πλαισια ξεκουρασης και χαλαρωσης οχι σε σημειο ομως που να γινει βαρετο. Η επαφη με οσο το δυνατο περισσοτερα μερη σε αυτο το συντομο χρονικο διαστημα δεν ειναι αυτοσκοπος με την εννοια να γυρισεις περισσοτερο κουρασμενος απο οτι πηγες.
Για την gardaland τι να πω πια, φοβαμαι και που την αναφερω. Θα κοιταξω βεβαιως αυτα που ειχες την καλωσυνη να μου προτεινεις.
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου !!!

paefstra

Member
Επειδή έχει τραβήξει μακριά η βαλίτσα, πήγαινε με το καλό εκεί που αποφάσισες εξ αρχής και άλλη φορά δεν χρειάζεται να ζητάς τη γνώμη τρίτων για κάτι που ήδη έχεις δει και σου άρεσε. Σε όσους δεν αρέσει, πάλι με γεια τους με χαρά τους. Αλλά όλη αυτή η συζήτηση για το πόσο προσβεβλημένος νιώθεις, εντάξει, δεν σε είπαμε και καμπούρη...;), χωρίς παρεξήγηση.

skiace

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο-Σάλτζμπουργκ-Βιένν
Επειδή έχει τραβήξει μακριά η βαλίτσα, πήγαινε με το καλό εκεί που αποφάσισες εξ αρχής και άλλη φορά δεν χρειάζεται να ζητάς τη γνώμη τρίτων για κάτι που ήδη έχεις δει και σου άρεσε. Σε όσους δεν αρέσει, πάλι με γεια τους με χαρά τους. Αλλά όλη αυτή η συζήτηση για το πόσο προσβεβλημένος νιώθεις, εντάξει, δεν σε είπαμε και καμπούρη...;), χωρίς παρεξήγηση.
Ακριβως επειδη παρατραβηξε η ιστορια, εσυ τι ζορι τραβας ;
Αν δεν σ'αρεσει μην διαβαζεις ......χωρις παρεξηγηση παντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.632
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα