What. What. What. What.Μεσω airtickets ή απο τη σελιδα ALITALIA, με πτησεις της DELTA ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ , τον Σεπτεμβρη(εβαλα 13-21 ή 13-23 ) 335 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Περσι τον Αυγουστο ειχε παρομοια προσφορα με 345 η δελτα.
Με τι αναμονες το δινει?
Καλά, δε το έλεγξα, αλλά δεν το συζητάμε 335.... Με 202 πηγαινοέρχομαι Κάρπαθο-Αθήνα, άκου 335!!!!!!!!Μεσω airtickets ή απο τη σελιδα ALITALIA, με πτησεις της DELTA ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ , τον Σεπτεμβρη(εβαλα 13-21 ή 13-23 ) 335 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Περσι τον Αυγουστο ειχε παρομοια προσφορα με 345 η δελτα.
Καθε ωρα σε καθε προορισμου ειναι τοπικη ωρα της πολης που θα πας. 9:20 το πρωι θα φτασεις στην αθηνα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ μερα του ταξιδιου. Φευγεις κυριακη απο νεα υορκη, φτανει αθηνα τη δευτερα.... ειναι +7 ωρες (η αλλαγη της ωρας γι'αυτο παει τοσο αργα)taxidiara said:Βρε παιδιά βοηθήστε λίγο την χαζή του forum: Όταν λέει επιστροφή π.χ. Κυριακή με άφιξη Αθήνα στις 09.20πμ, εννοεί στην Αθήνα θα είναι Δευτέρα πρωί? Είμαι στο τσακ να βγάλω εισιτήριο αλλά θέλω να ξέρω τι μου γίνεται..
Ευχαριστώ.
Γράφει αν προσέξεις καλά ημερομηνία επιστροφής εκεί που λέει και ωρα άφιξης....Βρε παιδιά βοηθήστε λίγο την χαζή του forum: Όταν λέει επιστροφή π.χ. Κυριακή με άφιξη Αθήνα στις 09.20πμ, εννοεί στην Αθήνα θα είναι Δευτέρα πρωί? Είμαι στο τσακ να βγάλω εισιτήριο αλλά θέλω να ξέρω τι μου γίνεται..
Ευχαριστώ.