PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
τα σταγονιδια ηταν τοσο εντονα απο το σκασιμο του νερου που σου εκοβαν την ανασα.απλα δε μπορουσες να αναπνευσεις..
χιλια λαικ για την υπογραφη σου.. την πηγα μονορουφι γιατι αφενος δεν ειχα ουτε το χρονο ουτε το σημα στο ιντερνετ να την αργησω/καθυστερησω ... και να μην κραταω καποιον σε αναμονη. και αφετερου το κλεισιμο των ιστοριων /κεφαλαιων για μενα ειναι κατι σαν το φαγητο. δε το ψειριζεις.. καθεσαι τρως και πριν χωνεψεις ονειρευεσαι τι θα φας σε λιγες ωρες...Την πήγες λίγο μονοκοπανιά την ιστορία σου αλλά χαλάλι, άξιζε τον κόπο η ανάγνωση. Πολύ ωραίες πληροφορίες και φωτογραφίες για μέρη που κάθε ταξιδιώτης θέλει να επισκεφτεί.
Να σαι καλά και πάντα τέτοια ταξίδια, για να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μαζί μας!
σε ευχαριστω ,τι ηταν αυτο που σε τρομαξε στις 11 σελιδες σε 2 ημερες? θα επρεπε να ανεβαζω ενα ποστ τη μερα ? ξερω οτι τα σεντονια κουραζουν το ματι . ..το ματι μενει στην εικονα ..οχι στο κειμενο.. αν καποια λεξη η προταση κανει κλικ στον εγκεφαλο θα θελησει να διαβασει και παρακατω . βεβαια υπαρχουν φορες που δε μπορεις να αποφυγεις τα σεντονια αλλωστε τα εγχειριδια αυτο το σκοπο εχουν.. γραφουν χιλιαδες πραγματα και αν μας ενδιαφερει κατι πραγματικα οφειλουμε και ειμαστε υποχρεωμενοι να το διαβασουμε μεχρι τελους.. .. ομως οπως λενε οι κινεζοι μια φωτο =1000 λεξεις.. οποτε νομιζω οτι οι φωτο λενε περισσοτερα αποσα τα γραφομενα μου.Ομολογώ ότι όταν είδα 11 σελίδες σε 2 μέρες τρόμαξα! Βλέπω όμως ότι τα ποστ είναι σύντομα. Θα τα διαβάσω προσεκτικά με την πρώτη ευκαιρία γιατί είναι μέρη που με ενδιαφέρουν.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και καλώς ήρθες!
Δεν το έγραψα κακοπροαίρετα. Καλά έκανες και τα ανέβασες όλα με τη μία.σε ευχαριστω ,τι ηταν αυτο που σε τρομαξε στις 11 σελιδες σε 2 ημερες? θα επρεπε να ανεβαζω ενα ποστ τη μερα ?
ποτε δε μου περασε απο το μυαλο οτι θα το εγραφε καποιος ετσι.. ισως φταιει ο τροπος που εγω ρωτησα και που ως συνηθως ο γραπτος λογος επειδη δεν εμπεριεχει και δεν αποτυπωνει τα συναισθηματα που θελουμε να εκφρασουμε μεσω του υφους, χροιας φωνης δημιουργει αναποφευκτα παρεξηγησεις ειδικα μεταξυ αγνωστων...Δεν το έγραψα κακοπροαίρετα. Καλά έκανες και τα ανέβασες όλα με τη μία.
οποτε θες ...να πιουμε καφε ...και να μιλησουμε για φλογαυλωτους και υδραυλωτους λεβητες ?Τον θαυμασμό μου για το περιπετειώδες ταξίδι σου στη Νότιο Αμερική και ιδιαίτερα στη Βολιβία.
Ιδιαίτερα περιγραφικός στις φάσεις που προσπαθούσες να ξεκολλήσεις το βαρύ όχημα από την άμμο και την αλατολίμνη με εφευρετική χρήση των μέσων που διέθετες στη μέση του πουθενά. Ο γρύλος που βουλιάζει στο ασταθές έδαφος αντί να σηκώσει το όχημα είναι εφιάλτης.
Μου άρεσαν οι φωτογραφίες από το μουσείο – νεκροταφείο παλιών ατμομηχανών στο Pulacayo.
Μια ένσταση έχω για την παράθεση σε αρκετά σημεία της ιστορίας πολλών φωτογραφιών με το ίδιο θέμα – έστω από διαφορετικές λήψεις. Κάνουν την ανάγνωση κουραστική και αυξάνουν χωρίς λόγο τις σελίδες. Καλή συνέχεια στα ταξίδια και καλώς ήρθες στο forum.
αν σου πω οτι πετωντας το 2007 στη ζουγκλα εξω απο το καρακας με ενα 16θεσιο μονοκινητηριο , ημουν ο μονος απο αλλους 4 που διαβαζα τις οδηγιες στη πορτα εκτακτου αναγκης και πως να πηδηξω στις κορφες των δεντρων αν τυχον πεσει ο κουβαςΥ.Γ. Αν δεν είσαι ήδη Μηχανικός πιθανόν να έχεις κάνει λάθος στον επαγγελματικό προσανατολισμό!