Προσοχή δεν πετάς στις Βρυξέλλες αλλά στο Σαρλερουά. Καλό ταξίδι.θα παμε για 3 μερες απο βολο με ryanair βρυξελλες...
Και εγώ πετάω μεθαύριο στο Σαρλερουά, έχεις να μου προτείνεις καμιά lowcost αεροπορική που να έχει φτηνές συνδέσεις από το Σαρλερουά με Βρυξέλλες?Προσοχή δεν πετάς στις Βρυξέλλες αλλά στο Σαρλερουά. Καλό ταξίδι.
Βρίσκομα στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι το αεροδρόμιο τον Βρυξελλών είναι πολύ hight class και δε πετάνε low cost εταιρίες εκεί. Θα αναγκαστείς να πάρεις λεωφορειάκι από Charleroi το οποίο κάνει τη διαδρομή σε 35 ολόκληρα δραματικά λεπτά. Οπλίσου με υπομονή.Και εγώ πετάω μεθαύριο στο Σαρλερουά, έχεις να μου προτείνεις καμιά lowcost αεροπορική που να έχει φτηνές συνδέσεις από το Σαρλερουά με Βρυξέλλες?
Σε ευχαριστώ, το είδα αλλά δεν βγάζω άκρη, θα αναγκαστώ να κλείσω με την KLM. Νάσαι καλά πάντως.Μπες στη fb σελίδα του hobby που δίνει συμβουλές για lowcost αεροπορικές.
Μόνο 35 λεπτά, είσαι σίγουρη? Mήπως κλείσατε Ferrari για τη διαδρομή?Θα αναγκαστείς να πάρεις λεωφορειάκι από Charleroi το οποίο κάνει τη διαδρομή σε 35 ολόκληρα δραματικά λεπτά. Οπλίσου με υπομονή.
Δε σε πιστεύω , κάτσε να ρθει ο φωτεινός παντογνώστης να μας το επικυρώσει.Fenia αποκλείεται έκανες 39 λεπτά και 42 δεύτερα ....είναι 60 χλμ...
Brussels City Shuttle...έκανες 39 λεπτά και 42 δεύτερα ....είναι 60 χλμ...