εμενα προσωπικα μου αρεσε το Excalibur στο Βουκουρεστη, αρκετα βεβαια μοστραδικο και για τουριστες αλλα μ αρεσε το conceptΠέρασες καλά?? Έχεις να μου προτείνεις κανένα εστιατόριο στο Βουκουρέστι για φαγητό??
ή κάτι άλλο που πρέπει οπωσδήποτε να δω ή να κάνω? εγώ φεύγω την Παρασκευη΄!
Βουκουρέστι έκατσα απειροελάχιστα....... Κ όπως καταλαβαίνεις έφαγα κ βιαστικά πολύ.Πέρασες καλά?? Έχεις να μου προτείνεις κανένα εστιατόριο στο Βουκουρέστι για φαγητό??
ή κάτι άλλο που πρέπει οπωσδήποτε να δω ή να κάνω? εγώ φεύγω την Παρασκευή!
Λεφτά έβγαλες από ΑΤΜ ;;Βουκουρέστι έκατσα απειροελάχιστα....... Κ όπως καταλαβαίνεις έφαγα κ βιαστικά πολύ.
Μπορώ να σου πω σουβλατζίδικο Ελληνικό, που όμως κάνει καλύτερα σουβλάκια απο ότι τα μισά σουβλατζίδικα στην Ελλάδα κ ένα ιταλικό εστιατόριο το οποίο πήγαμε γιατί ήταν ίσως το μοναδικό μαγαζί που έβρισκες στη παλιά πόλη να φας στις 11.30 το βράδυ........
Μπορώ να σου πω για Μπρασόφ όμως αν θα κάτσεις καθόλου
Όχι δε χρειάστηκα. Γιατί ???Λεφτά έβγαλες από ΑΤΜ ;;
Εγώ έφαγα στο ρεστοράν Prato. Καλό, με Ευρωπαΐκό αέρα κ κουζίνα μικτή. Τσιμπάει λίγο στη τιμή αλλα είναι must.Καλημέρα!!
Μπρασόφ θα πάμε ημερήσια εκδρομή!!! οπότε ότι πληροφορία ευπρόσδεκτη
Όχι δε χρειάστηκα. Γιατί ???
Γενικώς έπαιζα πολύ με κάρτες...... Είχα κάνει κ μετρητά στο αεροδρόμιο εδώ,αλλα δεν ήταν κ πολυ συμφέρουσα η τιμή του...Εννοώ αν έκανες σε ανταλλακτήριο ή αν έβγαλες από ΑΤΜ
Ηταν οι δρομοι ευκολοι για οδηγημα? Ειμαι απο Κυπρο και εμεις εδω οδηγαμε αναποδα !Ευχαριστώ Σοφία . Πήγα πριν 2 μήνες
Τελικά νοίκιασα αμάξι κ' τις 3 ημέρες κ γύρισα όσα πρόλαβα.
Μιλάς για εκτός Βουκουρέστι ή εντός? Τεράστια διαφορά το ένα απο το άλλο...........Ηταν οι δρομοι ευκολοι για οδηγημα? Ειμαι απο Κυπρο και εμεις εδω οδηγαμε αναποδα !
μπορεις να μου στειλεις ?Καλημέρα
Εγώ έκλεισα για 7 άτομα (άρα μινι βαν)
Bucharest - sinaia- bran - brasov - bucharest
180 ευρώ!!! Αν είστε λιγότερα άτομα φαντάζομαι ότι θα είναι λιγότερα, αν θέλεις να σου δώσω το email του "μεταφορέα"
Καλησπέρα. Θα πάμε Άνοιξη.θα μπορούσα να έχω το mail του μεταφορέα; Ευχαριστώ πολύΚαλημέρα
Εγώ έκλεισα για 7 άτομα (άρα μινι βαν)
Bucharest - sinaia- bran - brasov - bucharest
180 ευρώ!!! Αν είστε λιγότερα άτομα φαντάζομαι ότι θα είναι λιγότερα, αν θέλεις να σου δώσω το email του "μεταφορέα"