Γεια σας. Αν και εχω διαβασει μερικα πραγματα για τον προορισμο μου θα ηθελα να με βοηθησετε ως προς τον προγραμματισμο του συντομου ταξιδιου μου.
Αφιξη Μιλανο-Μπεργκαμο Πεμπτη 22.15 (Ryanair)
Αναχωρηση Μιλανο-Μαλπενσα Δευτερα 11.30 (Easyjet)
Οπως καταλαβαινετε ειναι λιγες οι ημερες.
Μετα απο διαβασμα σχετικων θεματων καταληγω αρχικα οτι θελω να επισκεφτω τις παρακατω πολεις και χωρια.
1)Γενοβα
2)Μονακο
3)Νικαια
4)Καννες
5)Γκρας
6)Σεν Τροπε
7)St. Paul de Vence
8)Eze
Φαινονται πολλα αλλα οι αποστασεις ειναι μικρες μεταξυ τους.
Τη Γενοβα την σκεφτομαι ως ενδιαμεσο σταθμο την 1η νυχτα γιατι φτανοντας 22.30 θεωρω καλυτερο να οδηγησω την μιση αποσταση (κανα 2ωρο) μεχρι Γενοβα και οχι 4ωρο ως τη Νικαια.
Ξυπναμε λοιπον Παρασκευη πρωι Γενοβα, βολτα μεχρι το μεσημερι και αναχωρηση για Νικαια οπου και θα ειναι η βαση για τις κοντινες εξορμησεις.
Παρασκευη απογευμα Νικαια.
Σαββατο πρωι Σεν Τροπε (110 χλμ) και επιστροφη το απογευμα με σταση στην Γκρας.Διανυκτερευση Νικαια
Κυριακη πρωι St.Paul και Eze,Κυριακη απογευμα Μονακο.
Αναχωρηση ξημερωματα Δευτερας για Μαλπενσα ωστε να ειμαι εκει μεχρι τις 09.30 ή διανυκτερευση Γενοβα ωστε το πρωινο ταξιδι να ειναι πιο συντομο και να μην αγχωθω. (εχω λιγο αγχος στις οδικες μηπως γινει κατι στο δρομο και αργησω)
Αυτες ειναι οι πρωτες μου σκεψεις.
Δεκτες οποιες προσθαφαιρεσεις και αλλαγες καθως και προτασεις
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Καλως σας βρηκα!
Αφιξη Μιλανο-Μπεργκαμο Πεμπτη 22.15 (Ryanair)
Αναχωρηση Μιλανο-Μαλπενσα Δευτερα 11.30 (Easyjet)
Οπως καταλαβαινετε ειναι λιγες οι ημερες.
Μετα απο διαβασμα σχετικων θεματων καταληγω αρχικα οτι θελω να επισκεφτω τις παρακατω πολεις και χωρια.
1)Γενοβα
2)Μονακο
3)Νικαια
4)Καννες
5)Γκρας
6)Σεν Τροπε
7)St. Paul de Vence
8)Eze
Φαινονται πολλα αλλα οι αποστασεις ειναι μικρες μεταξυ τους.
Τη Γενοβα την σκεφτομαι ως ενδιαμεσο σταθμο την 1η νυχτα γιατι φτανοντας 22.30 θεωρω καλυτερο να οδηγησω την μιση αποσταση (κανα 2ωρο) μεχρι Γενοβα και οχι 4ωρο ως τη Νικαια.
Ξυπναμε λοιπον Παρασκευη πρωι Γενοβα, βολτα μεχρι το μεσημερι και αναχωρηση για Νικαια οπου και θα ειναι η βαση για τις κοντινες εξορμησεις.
Παρασκευη απογευμα Νικαια.
Σαββατο πρωι Σεν Τροπε (110 χλμ) και επιστροφη το απογευμα με σταση στην Γκρας.Διανυκτερευση Νικαια
Κυριακη πρωι St.Paul και Eze,Κυριακη απογευμα Μονακο.
Αναχωρηση ξημερωματα Δευτερας για Μαλπενσα ωστε να ειμαι εκει μεχρι τις 09.30 ή διανυκτερευση Γενοβα ωστε το πρωινο ταξιδι να ειναι πιο συντομο και να μην αγχωθω. (εχω λιγο αγχος στις οδικες μηπως γινει κατι στο δρομο και αργησω)
Αυτες ειναι οι πρωτες μου σκεψεις.
Δεκτες οποιες προσθαφαιρεσεις και αλλαγες καθως και προτασεις
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Καλως σας βρηκα!