• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

3ημερο Πρωτοχρονιάς Ρώμη ή Νάπολι

belouba

New Member
Καλησπέρα 31/12 πετάμε για Ρώμη. Θα έχουμε 3 βραδια στη διάθεσή μας και θέλουμε να συνδυάσουμε Ρώμη κ Νάπολη. Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι καλύτερα να μείνουμε Ρώμη ή Νάπολη? Επίσης αν μείνουμε 1 βράδυ Νάπολη κ 2 Ρώμη αξίζει να δούμε λόγω εποχής κ χρονου κ τα χωριά Αμάλφι Ποσιτανο? Κάθε βοήθεια δεκτή

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Καλησπέρα 31/12 πετάμε για Ρώμη. Θα έχουμε 3 βραδια στη διάθεσή μας και θέλουμε να συνδυάσουμε Ρώμη κ Νάπολη. Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι καλύτερα να μείνουμε Ρώμη ή Νάπολη? Επίσης αν μείνουμε 1 βράδυ Νάπολη κ 2 Ρώμη αξίζει να δούμε λόγω εποχής κ χρονου κ τα χωριά Αμάλφι Ποσιτανο? Κάθε βοήθεια δεκτή
Αν δεν έχετε ξαναπαει Ρώμη, η παραμονή σας εκεί όλες τις μέρες είναι μονόδρομος, νομίζω.

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Έχουμε ξαναπάει μια φορά αλλά όχι γιορτες..Νάπολη δεν έχουμε ξαναπάει... ευχαριστώ για την απάντηση
Τότε κατά τη γνώμη μου εστιαστεστη Νάπολη για να κάνετε και Αμαλφι και Πομπηία.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Εγώ στη θέση σας θα έμενα μόνο Ρώμη και θα αφιέρωνα ξεχωριστό ταξίδι σε Νάπολη και πέριξ.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Παραμονή πρωτοχρονιάς να τρέχεις από την Ρώμη στην Νάπολη με ότι αυτό συνεπάγεται, ακούστε την Πορφυρία !

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.726
Μέλη
39.467
Νεότερο μέλος
manossss07

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom