Καλησπέρα στην παρέα.
Αποφάσισα να φύγω ένα τριήμερο μόνος και μετά από αρκετά φίλτρα κατέληξα σε τρεις επιλογές: Σκιάθο, Σκόπελο ή Άνδρο.
Τα κύρια κριτήρια ήταν οι παραλίες και τα δρομολόγια καθώς έχω πολύ συγκεκριμένες μέρες (Τετάρτη με Σάββατο).
Προσπαθώ να καταλήξω άμεσα ανάμεσα σε αυτά τα τρία (ή σε κάποιο τέταρτο hidden gem που μπορεί να προτείνετε) καθώς μεθαύριο θα φύγω και θα ήθελα τη βοήθειά σας για να κλείσω ως αύριο Είναι σίγουρα last-minute notice αλλά και η απόφασή μου το ίδιο
Αποφάσισα να φύγω ένα τριήμερο μόνος και μετά από αρκετά φίλτρα κατέληξα σε τρεις επιλογές: Σκιάθο, Σκόπελο ή Άνδρο.
Τα κύρια κριτήρια ήταν οι παραλίες και τα δρομολόγια καθώς έχω πολύ συγκεκριμένες μέρες (Τετάρτη με Σάββατο).
Προσπαθώ να καταλήξω άμεσα ανάμεσα σε αυτά τα τρία (ή σε κάποιο τέταρτο hidden gem που μπορεί να προτείνετε) καθώς μεθαύριο θα φύγω και θα ήθελα τη βοήθειά σας για να κλείσω ως αύριο Είναι σίγουρα last-minute notice αλλά και η απόφασή μου το ίδιο
- Θα είμαι με μηχανή.
- Λατρεύω τις ωραίες διαδρομές, τα καθαρά νερά, το πράσινο, το καλό φαϊ και τις ωραίες χώρες.
- Με ενδιαφέρει να έχω την ησυχία μου να διαβάζω χαλαρά σε καφετέριες με άπλα, να κάνω τις βόλτες μου και να πίνω ποτάρες/κοκτειλάρες ιδανικά με ωραία θέα και καλή μουσική.
- Αν κ δεν είναι στις προτεραιότητες μου να γνωρίσω κόσμο, σίγουρα με ενδιαφέρει να υπάρχει θετικό κλίμα και να μη νιώθω αμήχανα όπου πάω.
- Αν και μάλλον θα κλείσω δωμάτιο, θα δώσω σίγουρα σκέψη και σε οργανωμένο camping αν υπάρχει στα νησιά.
- Αγαπημένα νησιά/κλίμα: Φολέγανδρος, Μήλος, Σκύρος, Αμοργός, Αστυπάλαια (και άλλα πολλά...)