• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια θα ξέρω κατά το φθινόπωρο να πάω Μαρτη του 2026 στις 3 Γουιανες με ολίγη Βενεζουέλα και Τρινιντάντ και Τομπάγκο (η στο Μπαρμπαντος)!

Αν δεν το καταφέρω αυτό τότε λογικά θα επισκεφτώ Βόρεια Ταυλανδη και Λαος! Θα θελα πολύ να προσθέσω και την Βιρμανια αλλά δύσκολο να με αφήσουν.

Αν σταματήσει ο πόλεμος (Ουκρανιας - Ρωσίας)ίσως και Αμπχαζια+Βορεια Γεωργία.
Φιλική συμβουλή, κράτα μικρό καλάθι για τις 3 Γουιάνες και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στη Βενεζουέλα και το Τρινιδαδ (βασικά στο Τομπάγκο που είναι όνειρο).

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Το '26 θα ήθελα να πάω ένα ταξίδι στη βόρεια Ιταλία με επίκεντρο τις λίμνες και ευελπιστώ να πάω το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ευρώπης. Καλά να 'μαστε, από όνειρα και σχέδια άλλο τίποτα.

tatooine

Member
Το '26 θα ήθελα να πάω ένα ταξίδι στη βόρεια Ιταλία με επίκεντρο τις λίμνες και ευελπιστώ να πάω το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ευρώπης. Καλά να 'μαστε, από όνειρα και σχέδια άλλο τίποτα.
Θα χρειαστείς αυτοκίνητο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Όσο πιο νωρίς το κλείσεις τόσο καλύτερα. Η Discovercars έχει πολύ καλές τιμές με ελάχιστη προκαταβολή ή ολική αποπληρωμή με δωρεάν ακύρωση. Δώσε σημασία στις εγγυήσεις, στους τύπους κάρτων που δέχονται, στο πόσο κοστίζει ο δεύτερος οδηγός (στην Ιταλία χρεώνουν αρκετά) στην ασφάλεια και κλείσε.

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
ενα επικο roadtrip στην Τοσκανη ,εννοειται και με αφετηρια την Φλωρεντια ,να συνεχισω Σιενα,Σαν Τζιμινιανο ,Μontelpucianoχωρια ,wineries φαγητα ,δεν νομιζω υπαρχει καλυτερο ταξιδι στην Ευρωπη .
Φυσικα κ ειναι υπεροχη η Τοσκανη αλλα υπαρχουν εξισου αν οχι ωραιοτερα roadtrips στην Ευρωπη. Ανδαλουσια, Νοτια Γαλλια, Δολομιτες, Σκωτια. Νορβηγια. Χαμος...

alma

Member
Ενώ το φόρουμ θα αλωνίζει ανά την υφήλιο.
Το 26 θα είναι η χρόνια της εξωτικής Αιδηψού.
Αμ, έτσι γίνεται η οικονομία.Άλλοι θα μείνουν άφραγκοι κ άλλοι θα κάνουν κομπόδεμα.

Μπορεί να σου μείνουν χρήματα να κάνεις μακρινά ταξίδια το 2027.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Το '26, γεροί να είμαστε, οι επιλογές είναι δύο.... Καναδάς-Αλάσκα ή ταξίδι κατά μήκος του Μισισιπή. Εξαρτάται από την εποχή που θα μπορέσουμε να φύγουμε. Για κάτι κοντινό λέμε Μαρόκο. Το τελευταίο παίζει και για φέτος Οκτωβρη. Και αν με αφήσετε στο συννεφάκι μου θα οργανώσω μέχρι το 2030!:):):):)

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία, Καναδάς, Η.Π.Α
Μπορείς να το αναπτύξεις λίγο αυτό; Δηλαδή θέλεις να ταξιδέψεις στις τρεις αυτές τεράστιες χώρες χωριστά ή σε ένα ταξίδι ας πούμε και πόσο χρόνο υπολογίζεις για το ένα αυτό ταξίδι; Απο απλή περιέργεια ρωτώ.
Είναι 3 μέρη τα οποία πάντα ήθελα να επισκεφθώ!! Φυσικά όχι σε ένα ταξίδι! Ίσως να μην το έγραψα σωστά. Ελπίζω να καταφέρω ως το τέλος του έτους η αρχές του επόμενου να οργανώσω ταξίδι σε έναν από τους τρεις αυτούς προορισμούς. Πιστεύω πως το λιγότερο θα είναι από 10 μέρες στο κάθε μέρος. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αρκετές.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Φυσικα κ ειναι υπεροχη η Τοσκανη αλλα υπαρχουν εξισου αν οχι ωραιοτερα roadtrips στην Ευρωπη. Ανδαλουσια, Νοτια Γαλλια, Δολομιτες, Σκωτια. Νορβηγια. Χαμος...
Θα συμφωνησω ο λογος που δεν εβαλα την Ανδαλουσια ειναι γιατι ειναι το αμεσως επομενο ταξιδι που εχω κλεισει ,οποτε θα παω νωριτερα απο το 2026 ,οποτε κανω ηδη πλανα ;)
Επεσες ακριβως στο μυαλο μου ελεγα στο post να προσθεσω το κορυφαιο μαζι με την Νορβηγια ,αλ΄λα λεω ποσους προορισμους να βαλω :p Ακριβως αυτο θα εγραφα .
Εννοεται και νοτια Γαλλια μαγεια και σαν φυση και γαλλικες πολεις ,Δολομιτες δεν εχω δει και ψαξει πολλα .

Σκωτια ειναι στα επομενα μου ταξιδια ,ειναι ψηλα στο bucket list μου θελω πολυ πολυ συντομα να επισκεφτω το μαγευτικο Εδιμβουργο,να δω ατμοσφαιρα γκοθικ,ομιχλες ,θρυλοι ,ουισκια αλλα δεν την εβαλα γιατι πιστευω οτι ισως το τοπιο ειναι λιγο μουντοβορειοευρωπαικο και ισως και λγο πιο βαρετο ,με εξαιρεση τα επιβλητικα highlands που θα μου θυμιοσει λιγο το κατα τα αλλα υπεροχο ταξιδι μου στη Ιρλανδια ,αλλα λιγο ομοια τοπια .Μust ταξιδι και αυτο αλλα δεν το βαζω στην ιδια θεση με Τοσκανη φυση -πολεις και Νορβηγια,

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.007
Μέλη
39.719
Νεότερο μέλος
MadoGk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα