• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

2025 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Για μακρινό ταξίδι το πήγα από Νικαράγουα σε Γουατεμάλα αλλά τελικά κάτι σκέφτομαι για Βραζιλία το Σεπτέμβρη.
Σκέφτομαι οτι είναι μια χώρα που πρέπει οπωσδήποτε να πάω και που θα είχα ήδη πάει αν μίλαγαν ισπανικά. Ίδωμεν!

magda pap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΓΙΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Δειλά δειλά ξεκινάνε τα πλάνα για τα ταξίδια του 2025. Κλείνοντας το 2024 με μια πεζοπορία στον Όλυμπο και μια επίσκεψη στα χριστουγεννιάτικα Ντίσελντορφ και Κολωνία , τον Ιανουάριο του 2025 θα επισκεφτώ για πρώτη φορά το Βουκουρέστι και μάλλον και το Μπρασόβ. Το Φεβρουάριο την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της Μάνης, τον Μάρτιο την όμορφη Κρήτη και υπό σχεδιασμό είναι και η ετήσια επίσκεψη στην Ιταλία αλλά μάλλον όχι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου όπως κάθε χρόνο αλλά λίγο αργότερα. Αυτά μέχρι το τέλος της Άνοιξης .
Και εγώ Ιανουάριο είχα πάει Βουκουρεστι και φυσικά μονοήμερη στα Κάστρα.Να πατε οπωσδήποτε στο Μπρασοβ,αξίζει φουλ και εννοείται στα Spa.Εαν χρειαστείτε πληροφορίες για Ρουμανία στείλτε μου μήνυμα.

Sof Guru

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντίσελντορφ
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Και εγώ Ιανουάριο είχα πάει Βουκουρεστι και φυσικά μονοήμερη στα Κάστρα.Να πατε οπωσδήποτε στο Μπρασοβ,αξίζει φουλ και εννοείται στα Spa.Εαν χρειαστείτε πληροφορίες για Ρουμανία στείλτε μου μήνυμα.
Ευχαριστώ πολύ! Θα στείλω αν έχω κάποια απορία .
Καλά ταξίδια να έχουμε !

sw8jvw

Member
Είδα δύο φορές ταξιδιώτες με βέσπες :)
View attachment 473219

Αυτό το ταξίδι θέλει πολύ καλή προετοιμασία, θα είναι δύσκολο...

Με το καλό!
Επειδη στα σχεδια μου ειναι να βρεθω με το μηχανακι μου στον Μ41 pamir highway road αν εχεις πληροφοριες και θελεις και παρεα πες μου....

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Επειδη στα σχεδια μου ειναι να βρεθω με το μηχανακι μου στον Μ41 pamir highway road αν εχεις πληροφοριες και θελεις και παρεα πες μου....
Καλησπέρα. Δεν ταξιδεύω με μηχανή, οπότε σε αυτό το κομμάτι προετοιμασίας δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο για τη χώρα, τη διαδρομή (με αυτοκίνητο 4WD και οδηγό την έκανα) ή οτιδήποτε άλλο που να μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως.
Υπάρχει και αυτή η ιστορία που λογικά θα σε βοηθήσει Καζακστάν - Κιργιστάν - Ουζμπεκιστάν - Τατζικιστάν - Τουρκία - Travelling along the ''Roof of the World" Pamir Highway..η ιστορία του δρόμου

Αν ψάχνεις για παρέα ρώτα τον @8avos που έχει σκοπό να ταξιδέψει εκεί το 2025, μήπως και σας κάτσει η φάση.

sw8jvw

Member
Καλησπέρα. Δεν ταξιδεύω με μηχανή, οπότε σε αυτό το κομμάτι προετοιμασίας δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο για τη χώρα, τη διαδρομή (με αυτοκίνητο 4WD και οδηγό την έκανα) ή οτιδήποτε άλλο που να μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως.
Υπάρχει και αυτή η ιστορία που λογικά θα σε βοηθήσει Καζακστάν - Κιργιστάν - Ουζμπεκιστάν - Τατζικιστάν - Τουρκία - Travelling along the ''Roof of the World" Pamir Highway..η ιστορία του δρόμου

Αν ψάχνεις για παρέα ρώτα τον @8avos που έχει σκοπό να ταξιδέψει εκεί το 2025, μήπως και σας κάτσει η φάση.
Ευχαριστώ πολύ.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Ιανουάριος στο Μεξικό, Μάρτιος στη Σαμαρκάνδη, Απρίλιος Κεμπεκ Μοντρεαλ, Μάιος Τυνησία Αλγερία, Αύγουστος Νορβηγία και αν κάτσει ίσως κάποιο οδικό στα βαλκάνια, γιορτές Παταγονια αν όλα πάνε καλά! (Εάν υπήρχε η δυνατότητα κανενός τριημέρου θα ήθελα Μπακου ή Κισιναου)

annoula

Member
Ιανουάριος στο Μεξικό, Μάρτιος στη Σαμαρκάνδη, Απρίλιος Κεμπεκ Μοντρεαλ, Μάιος Τυνησία Αλγερία, Αύγουστος Νορβηγία και αν κάτσει ίσως κάποιο οδικό στα βαλκάνια, γιορτές Παταγονια αν όλα πάνε καλά! (Εάν υπήρχε η δυνατότητα κανενός τριημέρου θα ήθελα Μπακου ή Κισιναου)
Υπέροχο πλάνο...Τι ωραία να μπορείς να κανονίσεις από τώρα για τόσο μακριά! Με το καλό να τα κάνεις όλα!

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Υπέροχο πλάνο...Τι ωραία να μπορείς να κανονίσεις από τώρα για τόσο μακριά! Με το καλό να τα κάνεις όλα!
Σε ευχαριστώ πολύ! Βοηθάει πολύ το ότι δεν εργάζομαι αυτή την περίοδο και υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία. Σου εύχομαι κ εσένα να ταξιδέψεις όσο πιο πολύ μπορείς!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom