• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Marios_Gr

Member
Μα σε αυτή την ερώτηση, συμφωνώ και έχει συζητηθεί σε άλλο νήμα.

Αν σου χτυπάει άσχημα να βλέπεις ότι άλλο ταξιδεύουν μια καλή ιδέα είναι να μη μπαίνεις σε νήματα που ρωτάνε... πού ταξίδεψαν. Δεν είναι υπερέκθεση, απάντηση σε συγκεκριμένο φόρουμ, με συγκεκριμένο περιεχόμενο είναι. Εγώ δε μπαίνω σε φόρουμ ιδιοκτητών λαμποργκίνι ή ανθρώπων που ψάχνουν φορολογικούς παραδείσους, δε με ενδιαφέρει τι κάνουν, δε φτάνει εκεί το πάπλωμά μου, αλλά κι αν έμπαινα δε θα τους έλεγα "μην τα γράφετε, υπάρχει και κόσμος που δεν έχει λαμποργκίνι!".
Αν το forum αντιστοιχεί σε ένα για ιδιοκτήτες Λαμποργκίνι, τότε πράγματι είμαι σε λάθος forum...

paefstra

Member
Σε κάθε περίπτωση, η δική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να μην υπερεκθέτουμε συνθήκες που δεν είναι προσιτές και οικείες για τους περισσότερους ανθρώπους. Χτυπάει άσχημα και κακόγουστα. Αλλά αυτό είναι μια δική μου άποψη.
Μα γι αυτο μιλαμε ανωνυμα. Εχουμε ξεβρακωθει για το ποσα ψωνιζουμε απο τον Κωτσο, τι λεφτα επενδυουμε, που παμε ταξιδια αλλα ανωνυμα. Επισης οποιος θελει, αφου το φορουμ ειναι ανωνυμο, μπορει ανετα να λεει μπουρδες, δεν θα τον τσεκαρουμε κι ολας λες και ειμαστε εφοριακοι.
Ισχυει ο,τι ειπε το μελος @Hayate οτι οι περισσοτεροι δεν ειμαστε με τον βασικο μισθο, αλλα προς τιμην του φορουμ και μακρια απο το αμαρτωλο παρελθον του, αντιμετωπιζονται με σεβασμο τα ταξιδια της πιτσιρικαριας (και οχι μονο) των 700 ευρω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν το forum αντιστοιχεί σε ένα για ιδιοκτήτες Λαμποργκίνι, τότε πράγματι είμαι σε λάθος forum...
Το φόρουμ είναι θεματικό και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να διαβάσουν για το θέμα. Να στο πω αλλιώς δε μπαίνεις σε φόρουμ για άστεγους και ρωτάς "μα γιατί είστε άστεγοι";

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ένα ταξίδι θέλει χρήματα. Όσο και να το βγάλεις οικονομικά, εξακολουθώ να μην μπορώ να δω πως ένας άνθρωπος με ένα μέσο εισόδημα, για τα ελληνικά δεδομένα, μπορεί να ανταποκρίνεται σε τέτοιος πλήθος ταξιδιών.
Δεν νομίζω ότι ο καθένας από εμάς εδώ στο φόρουμ είναι υποχρεωμένος να δείξει το εκκαθαριστικό του και το Ε9.
Πολλοί από τους ταξιδευτές επωφελούνται και από ταξίδια λόγω εργασίας.
Επομένως η απορία δεν θα έπρεπε καν να εκφραστεί.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και πάντα γνωρίζω ότι άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε ούτε αυτό το ένα ταξίδι, πιθανώς να απογοητευτούν και να πικραθούν.
Τώρα τα αλλάζεις και τα λες καλύτερα. "Πιθανώς" και "άνθρωποι" να απογοητευτούν. Όχι "ουδείς" και "ποτέ" δε χαίρεται. Υπάρχουν άνθρωποι για όλα. Όποιος απογοητεύεται αν διαβάζει ότι άλλοι ταξιδεύουν μάλλον δε θα έπρεπε να μπαίνει σε νήμα με θέμα "πού ταξιδέψατε", αυτό λέμε.

Marios_Gr

Member
Το φόρουμ είναι θεματικό και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να διαβάσουν για το θέμα. Να στο πω αλλιώς δε μπαίνεις σε φόρουμ για άστεγους και ρωτάς "μα γιατί είστε άστεγοι";
Καλά, αλλά αν ένας επιδεικνύει διαρκώς την έπαυλή του σε ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους μένουν σε δυάρια, ε, και πολύ συμπαθής δεν γίνεται.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Η επιδειξιομανία φέρνει ακόμα περισσότερο τέτοια σχόλια. Υποθέτω ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν για τους ίδιους, και όχι για να διαγκωνίζονται δημόσια για το ποιος είναι μετεμψύχωση του Μαγγελάνου.
Και ας σταματήσουμε αυτά τα γλυκερά κοινωνικά ψεύδη. Κανείς δεν χαίρεται με τα ταξίδια των άλλων, στην καλύτερη του είναι αδιάφορα. Οι άνθρωποι χαίρονται όταν πάνε οι ίδιοι ταξίδια.
Φίλε, στο Περού δεν έχω τη δυνατότητα να πάω, και όμως έχω "ταξιδέψει" διαβάζοντας τις ιστορίες των άλλων και τους ευχαριστώ και χαίρομαι που μου έδωσαν αυτή τη χαρά.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά, αλλά αν ένας επιδεικνύει διαρκώς την έπαυλή του σε ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους μένουν σε δυάρια, ε, και πολύ συμπαθής δεν γίνεται.
Μόνο που το νήμα που εσύ επέλεξες να μπεις δε βρίσκεται σε φόρουμ που ονομάζεται "dentavgazopera.gr" αλλά travelstories.gr. Aν ένας που μένει σε δυάρι (όπως εγώ) μπει σε φόρουμ για επαυλάρχες μάλλον θα έχει το IQ να καταλάβει ότι θα διαβάσει για επαύλεις.

paefstra

Member
Δεν νομίζω ότι ο καθένας από εμάς εδώ στο φόρουμ είναι υποχρεωμένος να δείξει το εκκαθαριστικό του και το Ε9.
Πολλοί από τους ταξιδευτές επωφελούνται και από ταξίδια λόγω εργασίας.
Επομένως η απορία δεν θα έπρεπε καν να εκφραστεί.
Μονο αυτο? Μπορει να μενουν απληρωτοι λογαριασμοι, να μπαινουν χρεη, να πουλιουνται κληρονομιες.
@Marios_Gr σοβαρα πιστευεις πως οποιος οδηγαει λαμποργκινι η παει ταξιδαρες ειναι γιατι εκανε οικονομια και τα μαζευε σε κουμπαρα? Γιατι πιστευεις οτι οι ταξιδιωτες ειναι τιποτα συνετοι ανθρωποι ανωτερης ιδιοσυγκρασιας? Δεν ειναι.
Γι αυτο δεν ρωταμε και δεν αφορα κανεναν.

Marios_Gr

Member
Τώρα τα αλλάζεις και τα λες καλύτερα. "Πιθανώς" και "άνθρωποι" να απογοητευτούν. Όχι "ουδείς" και "ποτέ" δε χαίρεται. Υπάρχουν άνθρωποι για όλα. Όποιος απογοητεύεται αν διαβάζει ότι άλλοι ταξιδεύουν μάλλον δε θα έπρεπε να μπαίνει σε νήμα με θέμα "πού ταξιδέψατε", αυτό λέμε.
Ουδείς χαίρεται και πιθανώς, μάλιστα, να πικραίνεται. Η γνώμη μου είναι να γίνουμε λιγότερο αυτοαναφορικοί.

Marios_Gr

Member
Μόνο που το νήμα που εσύ επέλεξες να μπεις δε βρίσκεται σε φόρουμ που ονομάζεται "dentavgazopera.gr" αλλά travelstories.gr. Aν ένας που μένει σε δυάρι (όπως εγώ) μπει σε φόρουμ για επαυλάρχες μάλλον θα έχει το IQ να καταλάβει ότι θα διαβάσει για επαύλεις.
Αν μπει σε φόρουμ γενικά για σπίτια;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα