• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

tatooine

Member
Δεν εμπόδισα κανέναν να ζει "όπως γουστάρει". Αλλά όταν ο ίδιος δημοσιοποιεί το πως ζει, μπορούν να υπάρχουν και σχόλια.
Η ζηλια και η καχυποψία φέρνουν τέτοια σχόλια. Ένα μπράβο, χαίρομαι ρε παιδιά με τα ταξίδια σας θα ήταν προτιμότερο.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οκ, υπάρχουν επιπλέον εισοδήματα επομένως. Γιατί και εγώ είμαι μισθωτός, χωρίς υποχρεώσεις και δάνεια, αλλά μαζεύω ένα χρόνο για να πάω 4 μέρες κάπου. Και λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι του περίγυρού μου κάνουν το ίδιο. Γι αυτό μου κάνει τόση εντύπωση ο καταιγισμών ταξιδιών.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο μου που δεν θέλουν να ταξιδέψουν έτσι. Θέλουν οργάνωση, αξιόλογα ξενοδοχεία και ελάχιστη ταλαιπωρία. Ε, αυτό πληρώνεται. Συμφωνώ με @paefstra φεύγοντας τα παιδιά τα έξοδα έπεσαν κατακόρυφα. Στα πάντα.

Marios_Gr

Member
Η ζηλια και η καχυποψία φέρνουν τέτοια σχόλια. Ένα μπράβο, χαίρομαι ρε παιδιά με τα ταξίδια σας θα ήταν προτιμότερο.
Η επιδειξιομανία φέρνει ακόμα περισσότερο τέτοια σχόλια. Υποθέτω ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν για τους ίδιους, και όχι για να διαγκωνίζονται δημόσια για το ποιος είναι μετεμψύχωση του Μαγγελάνου.
Και ας σταματήσουμε αυτά τα γλυκερά κοινωνικά ψεύδη. Κανείς δεν χαίρεται με τα ταξίδια των άλλων, στην καλύτερη του είναι αδιάφορα. Οι άνθρωποι χαίρονται όταν πάνε οι ίδιοι ταξίδια.

paefstra

Member
Συμφωνώ με @paefstra φεύγοντας τα παιδιά τα έξοδα έπεσαν κατακόρυφα. Στα πάντα.
Φευγοντας? Εγω παρακαλουσα μη φυγει για σπουδες σε αλλη πολη και παμε στο 1000ρικο τον μηνα για 4 χρονια, παλι καλα να λεμε.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Φευγοντας? Εγω παρακαλουσα μη φυγει για σπουδες σε αλλη πολη και παμε στο 1000ρικο τον μηνα για 4 χρονια, παλι καλα να λεμε.
Μέχρι να μας σιχτιρίσει η αδμιν, τα δικά μου είναι στο βήμα παραπέρα. Τέλος οι σπουδές, δουλεύουν και μου κάνουν δώρο ταξίδι :haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ένα post έκανε ο @psilos3 και έφερε αναστάτωση ...
Θα μου επιτρεψεις..το κορυφαιο ποστ ειναι του taver που αναμενουμε με αγωνια καθε χρονο..
Και ναι χαιρομαι τρελλα να βλεπω να ταξιδευει ο κοσμος. Γιατι παιρνω αξιοπιστες ινφο και ειμαστε ταξιδιωτικο φορουμ. Επι κορονοιου επικρατουσε καταθλιψη εδω, τωρα μονο χαρα εδω.
και τελος ταξιδιωτικο φορουμ ειμαστε επαναλαμβανω, κανεις δεν θα δινει λογαριασμο σε κανενα ποσο κ αν δουλευει και που βρισκει funds. Ταξιδευετε κ γραφετε.

tatooine

Member
Η επιδειξιομανία φέρνει ακόμα περισσότερο τέτοια σχόλια. Υποθέτω ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν για τους ίδιους, και όχι για να διαγκωνίζονται δημόσια για το ποιος είναι μετεμψύχωση του Μαγγελάνου.
Και ας σταματήσουμε αυτά τα γλυκερά κοινωνικά ψεύδη. Κανείς δεν χαίρεται με τα ταξίδια των άλλων, στην καλύτερη του είναι αδιάφορα. Οι άνθρωποι χαίρονται όταν πάνε οι ίδιοι ταξίδια.
Οι άνθρωποι χαίρονται να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Είμαστε σε ταξιδιωτικό φόρουμ. .

tatooine

Member
Θα μου επιτρεψεις..το κορυφαιο ποστ ειναι του taver που αναμενουμε με αγωνια καθε χρονο..
Και ναι χαιρομαι τρελλα να βλεπω να ταξιδευει ο κοσμος. Γιατι παιρνω αξιοπιστες ινφο και ειμαστε ταξιδιωτικο φορουμ. Επι κορονοιου επικρατουσε καταθλιψη εδω, τωρα μονο χαρα εδω.
και τελος ταξιδιωτικο φορουμ ειμαστε επαναλαμβανω, κανεις δεν θα δινει λογαριασμο σε κανενα ποσο κ αν δουλευει και που βρισκει funds. Ταξιδευετε κ γραφετε.
Είπες και κάτι σωστό επιτέλους.

tatooine

Member
Το ίδιο λέμε. Οι ίδιοι χαίρονται να πουν το που πήγαν. Ουδείς άλλος θα ευτυχήσει από αυτό.
Αφού δεν μπορείς να ταξιδέψεις όπως αυτοί απόλαυσε τις ιστορίες τους λοιπόν χωρίς περιττές ερωτήσεις.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Είπες και κάτι σωστό επιτέλους.
Παντα σωστα λεω. Νομος τα λογια μου. Απλα πρεπει να διαβαζεις σωστα με τα καταλληλα γυαλια.
Με συγχυσε παλι. Παω να φαω τη γαλοπουλα μου στο 1Α να ηρεμησω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom