travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Σε όλες αυτές τις χώρες πήγατε το 2023;;;
Ίσως φαίνονται πιο πολλές από όσες είναι πραγματικά. Ας πούμε πήγαμε Ρουμανία και φαίνεται σαν να πήγαμε και σε δυο τρεις γειτονικές.Σε όλες αυτές τις χώρες πήγατε το 2023;;;
Βλέπω πήγαμε παντού ε?? Και ωραία φώτο από πλατεία Κουμεικων. Πηγαίνω συχνά πυκνά! Να τα ακούνε και οι υπόλοιποι εδώ μέσα....Αυτή που με εξέπληξε θετικά όπως πάντα ήταν η Σάμος.Τι Κοντακέικα,τι Κοντέικα,τι Κουμέικα(΄ενα κάρο χωριά μη τουριστικά κ με παρόμοιο όνομα-κουκλάκια όλα)
Παντού!Δεν άφησαμε ούτε μικρά χωριουδάκια που να μην πάμε.Βλέπω πήγαμε παντού ε?? Και ωραία φώτο από πλατεία Κουμεικων. Πηγαίνω συχνά πυκνά! Να τα ακούνε και οι υπόλοιποι εδώ μέσα....
Έχεις απόλυτο δίκιο για τα του σεισμού. Είναι απίστευτη η κατάσταση, εκκλησίες είναι ακόμα όπως ήταν αμέσως μετά τον σεισμό, το σχολείο του γιου μου στο κέντρο του Καρλοβάσου είναι ακόμα με σκαλωσιές και πόσα ακόμα. Τραγική κατάσταση, όλες οι διαδικασίες κινούνται με ρυθμούς χελώνας που έρχεται με κουτσό από Κίνα.
Βλέπω πήγαμε παντού ε?? Και ωραία φώτο από πλατεία Κουμεικων. Πηγαίνω συχνά πυκνά! Να τα ακούνε και οι υπόλοιποι εδώ μέσα....
Έχεις απόλυτο δίκιο για τα του σεισμού. Είναι απίστευτη η κατάσταση, εκκλησίες είναι ακόμα όπως ήταν αμέσως μετά τον σεισμό, το σχολείο του γιου μου στο κέντρο του Καρλοβάσου είναι ακόμα με σκαλωσιές και πόσα ακόμα. Τραγική κατάσταση, όλες οι διαδικασίες κινούνται με ρυθμούς χελώνας που έρχεται με κουτσό από Κίνα.
Και Δρακαίους φτάσατε ρε θηρία?Παντού!Δεν άφησαμε ούτε μικρά χωριουδάκια που να μην πάμε.
Και εμείς Καρλόβασι μείναμε αυτή τη φορά.Νομίζω πως πια έχω δει κάθε χωριό-οικισμό στη Σάμο.Και Δρακαίους φτάσατε ρε θηρία?
Είναι πάνω από μία ώρα για να φτάσω από Καρλόβασι (ταξίδι ολόκληρο!) αλλά η θέα προς Ικαρία και Φούρνους πλησιάζοντας προς Δρακαίους είναι φανταστική!