Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος λεπόν; 100 νησιά; Όλα τα κατοικημένα;Επτά καινούριες χώρες (αν και δε πρέπει να μετράμε έτσι), κάπου οι διπλάσιες πόλεις, όμως το κυριότερο οκτώ νέα νησιά, κάτι που με φέρνει ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο.
Τουλάχιστον εκεί που πάει πλοίο της γραμμής και μπορώ. Δεν είναι ούτε 100, πάνω - κάτω γύρω στα 90 τα 'χω βγάλει.Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος λεπόν; 100 νησιά; Όλα τα κατοικημένα;
Το Καταρ ηταν layover; Ειμαι κοντα στο να κλεισω μια πτηση με 13ωρη ανταποκριση Ντοχα και σκεφτομαι αν αξιζει εστω και ενα 13ωρο για το pin. (Θα ναι και Αυγουστος κιολας). Η εναλλακτικη ειναι ενα 12ωρο στην Κωνσταντινουπολη που εχω παει βεβαια αλλα δε με χαλασε! Εχει κατι να πει;Αξεχαστο το 2023 για μενα ταξιδιωτικα με 9 νεες χωρες (Κυπρος, Ισραηλ, Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα, Καταρ, Ταυλανδη, Σιγκαπουρη, Μαλαισια, Αυστρια, Πορτογαλια) και συνολικα 10 ταξιδια εξωτερικο.
Ιανουαριος - Βουκουρεστι
Φεβρουαριος - Βουδαπεστη
Μαρτιος - Κυπρος
Μαιος - Ισραηλ
Ιουνιος - Βερολινο
Ιουλιος - Ντουμπαι/Αμπου Νταμπι
Σεπτεμβριος - Καταρ/Ταυλανδη/Σιγκαπουρη/Μαλαισια
Οκτωβριος - Βιεννη
Νοεμβριος - Λισαβωνα
Δεκεμβριος - Ρωμη
Ναι, ηταν 7ωρο layover στο δρομο για Μπανγκοκ! Τρομερη ιστορια πισω απο αυτο! Η ζεστη αφορητη δε μπορουσες να σταθεις, πηγαμε στην κεντρικη αγορα (Souk Waqif) κι επειτα καταιδρωμενοι αρχισαμε να περπαταμε προς το Εθνικο Μουσειο. Μας σταματησε ενα αμαξι (ουτε ταξι ουτε με διακριτικα) και μας λεει για 5 Ρεαλ (1 ευρω) σας παω στο μουσειο.Το Καταρ ηταν layover; Ειμαι κοντα στο να κλεισω μια πτηση με 13ωρη ανταποκριση Ντοχα και σκεφτομαι αν αξιζει εστω και ενα 13ωρο για το pin. (Θα ναι και Αυγουστος κιολας). Η εναλλακτικη ειναι ενα 12ωρο στην Κωνσταντινουπολη που εχω παει βεβαια αλλα δε με χαλασε! Εχει κατι να πει;