GTS
Member
Η Ιορδανια σωστά, δεν απαιτεί διεθνές δίπλωμα, η ΣΑ όμως ναι (τουλάχιστον το 2021). Να το ρωτήσετε εάν θα υπάρξει πρόβλημα.
Το Βιρμανία για το 2023 το ακούω απλά ως ανέκδοτο...Αν εχεις πολλες μερες Βιετναμ. Αν οχι, Καμποτζη. Αλλες επιλογες Βιρμανια ή Σρι Λανκα.
Ιαπωνία ή Νότια Κορέα. Είναι εποχή που πέφτουν τα φύλλα στα δέντρα, τα αξιοθέατα στο Kyoto είναι όλα στα καλύτερά τους, αλλά και στην υπόλοιπη περιοχή είναι καλά.Πρώτο υπερατλαντικό αρχές Νοέμβρη σε Σιγκαπούρη - Φιλιππίνες και βλέπουμε... !! Για που θα πετούσατε αρχές Δεκεμβρίου μετά απο Φιλιππίνες κάπου στην Ασία?
Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα γιατί το δίπλωμα είναι για την ενοικίαση. Ας ελπίσουμε πως όχι. Ασε που για μερικές ώρες επίσκεψη στην χώρα θέλουν και βίζα που είναι τσουχτερή.Η Ιορδανια σωστά, δεν απαιτεί διεθνές δίπλωμα, η ΣΑ όμως ναι (τουλάχιστον το 2021). Να το ρωτήσετε εάν θα υπάρξει πρόβλημα.
Δεν μου καθεται με τιποτα το Μιανμαρ. Με το ζορι εχω αποδεχθει κ το Σρι Λανκα...Το Βιρμανία για το 2023 το ακούω απλά ως ανέκδοτο...
Δεν το πηγαινα στο όνομα, αλλά στη κατάσταση φέτος εκεί...Δεν μου καθεται με τιποτα το Μιανμαρ. Με το ζορι εχω αποδεχθει κ το Σρι Λανκα...
Ωχ, τωρα διαβασα. Δεν ημουν ενημερος. Ακυρη η προταση για Βιρμανια/Μιανμαρ λοιπον!Δεν το πηγαινα στο όνομα, αλλά στη κατάσταση φέτος εκεί...
Ολιγοημερα ταξιδια βλεπω φετος; Πως κ ετσι;Update:
Βάζω κι εγώ για να μην ξεχαστώ:
Ιανουαριος: 14 μέρες Ιταλία
Φεβρουάριος: 2 μέρες Ρουμανία
Μάρτιος: 11 μέρες Αργεντινή (βόρεια)
Απρίλιος: 6 μέρες Μπαχάμες και Μαϊάμι
Μάιος: 11 μέρες νότια Γαλλία
Ιούνιος: 16 μέρες Κυκλάδες, Στερεά Ελλάδα και Ήπειρος
Σεπτέμβριος: Ένα ΠΣΚ Μύκονο κι ένα ΣΚΔ Χαλκιδική (μας παραχωρήθηκαν σπίτια και στα δύο)
Τα επαγγελματικά δεν τα μετράω.
Το μεγάλο ακυρώθηκε λόγω εγκεφαλικού του συνταξιδιώτη μου.Ολιγοημερα ταξιδια βλεπω φετος; Πως κ ετσι;
Eλπίζω όχι του γνωστούΤο μεγάλο ακυρώθηκε λόγω εγκεφαλικού του συνταξιδιώτη μου.