8avos
Member
Την μπλε εχω ετοιμάσει κ κυκλοφορω προς το παρον!Με ποια βέσπα θα πας;
Την μπλε εχω ετοιμάσει κ κυκλοφορω προς το παρον!Με ποια βέσπα θα πας;
Τέτοιος ξενέρωτος ήσουν πάντα! Πάω να σβήσω το like που σου έβαλαΤην μπλε εχω ετοιμάσει κ κυκλοφορω προς το παρον!
Τέτοιος ξενέρωτος ήσουν πάντα! Πάω να σβήσω το like που σου έβαλα
Τι να το κάνει το ευχέλαιο καλέ; Να σωθούν οι αμαρτίες της; Έτσι είναι, αν δεν τη φροντίσεις δεν θα σε πηγαίνει!Ενταξει!Λιγο καιρο πριν βρεθηκε κ αλλη στην κατοχή μου,αλλα δεν προλαβαινω να της κανω τιποτα.Μονο κανα ευχέλαιο
Αν το επιδιώξεις πραγματικά θα το κάνεις! Με τη σκέψη μόνο ποτέ κανείς δεν έκανε δουλίτσα.... Στο χέρι σου είναι! Όλα τ άλλα είναι δικαιολογίες...καλα!κατσε να παω πρωτα…ως τοτε…σχεδια π ισως εκτραπουν
Update επταμήνου: έγιναν Καρδαμύλη, Ζάγκρεμπ καθώς και μία εβδομάδα Σίφνος. Ακολουθούν εντός του Αυγούστου ένα-δύο τριήμερα σε ορεινή Κορινθία και Επίδαυρο, και ένα πενθημεράκι σε Αμοργό.Καθώς πλησιάζουμε το τέλος του πρώτου μισού του έτους, να κάνω ένα μικρό απολογισμό, λέγοντας ότι πραγματοποιήθηκαν και τα τρία ταξίδια επιτυχώς, Βερολίνο, γύρος Ιορδανίας και Κρακοβία. Ακολουθούν εντός των τριών επόμενων εβδομάδων Καρδαμύλη εντός και Ζάγκρεμπ εκτός των τειχών.
Κάναμε ένα μεγάλο road trip τον Ιούνιο Ιταλία-Σλοβενία-Αυστρία-Γερμανία.Αν κάνεις την διαδρομή Innsbruck-Bolzano βάλε στο πρόγραμμα μία στάση έστω για καφέ στο Ιταλικό χωριό Vipiteno .Δεν χρειάζεται να βγεις από την διαδρομή σου και είναι πάρα πολύ όμορφο.Ιανουάριος: μας βρήκε στο Μέτσοβο
Απρίλιος: Αίγυπτος 8μ (Κάιρο, Ασσουάν, Λούξορ)
Ιούλιος: Πολωνία 10μ road trip
Αύγουστος: Νορβηγία 12μ μέσω Πολωνίας 2μ
Οκτώβριος: Ιταλία- Σλοβενία (Treviso, Skocjan caves, koper, Piran) 3μ
Νοέμβριος: Πάρος 2μ
Δεκέμβριος: μάλλον Ιταλία Bolzano και πέριξ μέχρι Innsbruck αλλά είμαι ανοικτή και σε άλλες ιδέες για πιο μακρινό μέχρι 8-10 μέρες