christosk_7
Member
Εγω που δεν εχω κανονίσει ουτε καλοκαιρινές διακοπές - εκτος απο το χωρίο μου, διαβαζω τα σχόλιο σας και με παρακινείτε !
Αχ, έτσι ειμαι και εγώ φέτος, ακόμα τίποτα, πρώτη φορά έτσι... Μονο μέχρι το βράδυ έχω πρόγραμμα... Αντε να παίρνουμε ιδέες...Εγω που δεν εχω κανονίσει ουτε καλοκαιρινές διακοπές - εκτος απο το χωρίο μου, διαβαζω τα σχόλιο σας και με παρακινείτε !
γιατι? αν εισαι εμβολιασμενος πρεπει να μπεις προληπτικη καραντινα?Αφηνω εδω απαλα οτι ξεκινησε συρροη κοβιντ στο σχολειο μου καλοκαιριατικα και οτι παλι θα πρεπει να κανουμε προληπτικη καραντινα πριν απο καθε ταξιδι γιατι ειμαστε επιλαχοντες για επαναμολυνση.
Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου 2022 edition.
Αν δεν εισαι αφελης, ωστε να πεταξεις αρρωστος σε ξενη χωρα, πρεπει να μπεις. Οι κανονισμοι ειναι ενα θεμα, η κοινη λογικη αλλο θεμα.γιατι? αν εισαι εμβολιασμενος πρεπει να μπεις προληπτικη καραντινα?
αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν κρουσματα στο σχολειο αλλα εσυ εισαι αρνητικη γιατι να μπεις σε καραντινα?Αν δεν εισαι αφελης, ωστε να πεταξεις αρρωστος σε ξενη χωρα, πρεπει να μπεις. Οι κανονισμοι ειναι ενα θεμα, η κοινη λογικη αλλο θεμα.
Προληπτικη ειπα. 4-5 μερες αποφυγη συγχρωτισμου με πολυ κοσμο πριν το ταξιδι. Δεν καταλαβες.αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν κρουσματα στο σχολειο αλλα εσυ εισαι αρνητικη γιατι να μπεις σε καραντινα?
η δεν καταλαβα σωστα
ναι εγω καταλαβα ως contact personΠροληπτικη ειπα. 4-5 μερες αποφυγη συγχρωτισμου με πολυ κοσμο πριν το ταξιδι. Δεν καταλαβες.
σε ζηλεύω,
Ολη η υπολοιπη Ιταλια ειναι προσβασιμη με φτηνες low cost. Για δευτερη φορα στη Βενετια κανονισα Τεργεστη και Λουμπλιανα που καμια low cost δεν βολευει.