gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
χχαχαχα Ωραία εποχή βρήκα!Αν υπάρχει η πτήση μέχρι τότε
Ταξιδαρα. Κι ωραία εποχή, άψογος. Πόσες μερες;Εκλεισα Περού για τέλη Μάρτη και για να το σιγουρεψω ότι θα πάω, το προσθεσα ήδη στον ταξιδιωτικό χάρτη.
Δυστυχώς μονο 15 λόγω άδειας αλλα από το ολότελα, καλές ειναι και αυτές. Θα μείνει το βόρειο Περού για επόμενο ταξίδι. Είμαι και φύσει αισιοδοξη και λέω ότι αν ισχύουν τα μισα από όσα έχω ακούσει, θα ξαναπάω.Ταξιδαρα. Κι ωραία εποχή, άψογος. Πόσες μερες;
Καλά είναι και 15 μέρες, νοτ μπαντ.Δυστυχώς μονο 15 λόγω άδειας αλλα από το ολότελα, καλές ειναι και αυτές. Θα μείνει το βόρειο Περού για επόμενο ταξίδι. Είμαι και φύσει αισιοδοξη και λέω ότι αν ισχύουν τα μισα από όσα έχω ακούσει, θα ξαναπάω.
Είμαι περίεργος να δω πόσο θα στοιχίσει αυτό το roadtrip με τις τιμές του πετρελαίου στο Θεό...Προγραμματισμένο roadtrip στις Δολομιτικές Άλπεις για hiking το καλοκαίρι για 9 μέρες.
Tο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε είναι Bergamo - Limone - Riva - Levico Terme - Moena - Canazei - Marmolada - Alleghe - Passo Gaiu - Cortina d' Ampezzo - Passo Gardena - Ortisei - Bolzano - Sirmione - Bergamo. Τα ταξίδια στη φύση σε συνδυασμό με δραστηριότητες, είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να ταξιδεύω.
E πες και την τιμή, ντρεπεσαι;Έκλεισα Χιλή σε τιμή το λες και κλέψιμο τον Αύγουστο...πιστεύω να ανοίξει το νησί του Πάσχα γιατι δε βρίσκω πτήσεις προς το παρόν.