nasos_traveler
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού-Σβάλμπαρτ
Εκλεισα ήδη την διαμονή. Απλα μου κανει μεγάλη εντύπωση η τιμή αυτή. Πριν 3 εβδομαδες ήταν για το ίδιο δρομολογιο 160 και τωρα με 200 πηγαινελα!!!Μπορει και να βιαστηκες γιατι ισως οι τιμες ισορροπησουν αναλογα με τη ζητηση, μπορει και οχι. Κλεισε τωρα τη διαμονη ακυρωσιμη να βγαλεις τα σπασμενα.
Δεν ειναι πολλα. Σκεψου τον δικο μου κοσμο που μπορω να κλεινω μονο για καλοκαιρι και κοστιζουν 300-400 φετος.Εκλεισα ήδη την διαμονή. Απλα μου κανει μεγάλη εντύπωση η τιμή αυτή. Πριν 3 εβδομαδες ήταν για το ίδιο δρομολογιο 160 και τωρα με 200 πηγαινελα!!!
..... Τικ τακ τικ τακ, και σε 8 ώρες στο αεροπλάνο για την πατρίδα..... κλαψκλαψ λυγμλυγμ..... Καλό αλλά ακριβό.... Καλή αυριανή σε όλους μας, την ευλογία της να έχουμε....... ήγγικεν η ώρα ! και για να είμαι και διδακτικός ήγγικεν η ώρα - Βικιλεξικό
Τι θα πρωτοδείς σε 2 βδομάδες σε 3 χώρες; Ειλικρινά ρωτάω. Τι έχεις σκοπό να δεις στις 3 χώρες; Εκτός από τους Βικτώρια που θεωρώ αυτονόητο.και έτσι κλείνει το 2022
Πάμε όσο το δυνατόν στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη και οσο γίνεται μακριά από τουριστικα μερη και μένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.Άλλες χρονιές άνοιγε το θέμα από τον Ιανουάριο της νέας χρονιάς για την επόμενη. Τώρα λόγω συνθηκών, φτάσαμε στον Αύγουστο και δυσκολευόμαστε να προγραμματίσουμε. Ας γράψουμε τα πιθανά, ή ακόμα και τα σίγουρα της χρονιάς 2022. Σίγουρα έχω Γαλλία και Ελλάδα. Για άλλα θα είμαι πιο της τελευταίας στιγμής.
Σε 2 βδομάδες ουτε πολη προλαβαίνεις να δεις...Τι θα πρωτοδείς σε 2 βδομάδες σε 3 χώρες; Ειλικρινά ρωτάω. Τι έχεις σκοπό να δεις στις 3 χώρες; Εκτός από τους Βικτώρια που θεωρώ αυτονόητο.