Σωστός άνθρωποςΦεβρουάριο εχω κλείσει για ΚΟΥΒΑ και Μάρτιο για ΜΑΛΤΑ
Η Aegean ανεβαζει τις καλοκαιρινες μετα τον Ιουνη."Φουντωσαν" οι ταξιδιωτικες συζητήσεις για το ερχομενο ετος!Εμεις κλεισαμε για τον Απρίλιο για Βιετναμ-Καμποτζη-Σιγκαπουρη(να 'ναι καλα η scoot με τα αυγουστιατικα μαντατα της!).Στα πλανα μας ειναι ενα καλοκαιρινο ταξιδι στη Δανια και συγκεκριμενα στο Billund ( legomania της κορης γαρ,όχι οτι μας χαλαει και εμας)Το Billund θα θελαμε να το συνδυασουμε με ενα τουρ στην πιο "αγνωστη" ανατολικη ακτη της Δανιας και να περασουμε Σουηδια,στο Γκετεμποργκ ακτοπλοικως....Ακομα ομως δεν εχουν ανοιξει ολες οι πτησεις απο Ιουνιο και μετα,οποτε επιφυλάσσομαι για αυτο το δευτερο ταξιδι του '20!
Μια πτηση εκλεισα με Ryan με το παιδι, βαλε χειραποσκευη, βαλε θεσεις μην καθησουμε χωριστα, σκυλομετανιωσα, κοστισε οσο η Aegean, πληρωσα καφε, πληρωσα φαι, δεν πηρα μιλια. Δεν ξαναπεφτω σε αγκαλες απατηλες .Να σου πω την αληθεια,σκεφτομουν για τελη Ιουνιου το ταξιδι στη Δανια...Μακαρι να βγαλει κατι ως τοτε!Αλλιως θα πέσουμε για αλλη μια φορα στις ανοιχτες αγκαλες της Ryanair
Ενα μεγαλωνω και σας παρακαλω μη μου στειλετε κι αλλα να μεγαλωσω. Να μου τυχει και κανενα ποδοσφαιροφιλο, να μη μπορω να κουνηθω απο Αθηνα ολο το χρονοΜπράβο σου. Έχεις μεγαλώσει παιδιά με αρχές.