katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Τα ξενοδοχεία δεν ανοίγουν 1/7? Θα σας φιλοξενήσουν?Μόλις κλείσαμε για τέλος Ιουνίου 8 μέρες στην Κρήτη!
Τα ξενοδοχεία δεν ανοίγουν 1/7? Θα σας φιλοξενήσουν?Μόλις κλείσαμε για τέλος Ιουνίου 8 μέρες στην Κρήτη!
1 Ιουνίου λένε για τα ξενοδοχεία... Άγνωστο βέβαια αν θα καταφέρουν να ανοίξουν....Τα ξενοδοχεία δεν ανοίγουν 1/7? Θα σας φιλοξενήσουν?
Από πότε επιτρέπονται οι εσωτερικές πτήσεις?Μόλις κλείσαμε για τέλος Ιουνίου 8 μέρες στην Κρήτη!
Γίνονται εσωτερικές απλά είναι περιορισμένα τα δρομολόγια.Από πότε επιτρέπονται οι εσωτερικές πτήσεις?
Τα ξενοδοχεία δεν ανοίγουν 1/7? Θα σας φιλοξενήσουν?
1 Ιουνίου λένε για τα ξενοδοχεία... Άγνωστο βέβαια αν θα καταφέρουν να ανοίξουν....
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, 1 Ιουνίο ανοίγουν τα 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχεία.
Άγνωστο ακόμα το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα καταλύματα.
Αρκετά καταλύματα έχουν αρκετές κρατήσεις ήδη, βέβαια αυτό μου είπαν οι ίδιοι στο τηλέφωνο!Από πότε επιτρέπονται οι εσωτερικές πτήσεις?
Το ότι δέχονται αυτή τη στιγμή κρατήσεις για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο δε σημαίνει δυστυχώς κι ότι θα είναι ανοικτοί εν τέλει. Σιγά μην έλεγαν στο τηλέφωνο ότι η πληρότητά τους είναι χαμηλή (γιατί χαμηλή θα είναι).Αρκετά καταλύματα έχουν αρκετές κρατήσεις ήδη, βέβαια αυτό μου είπαν οι ίδιοι στο τηλέφωνο!
Ακόμα τα εποχιακά καταλύματα αναμένουν το επίσημο οκ για το άνοιγμά τους. Το οποίο άνοιγμα, κανείς από τον χώρο δεν πιστεύει ότι θα έρθει νωρίτερα από τις 1/7, που είναι και το αρχικά ανακοινωμένο πλάνο. Είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, όπως το ξεκίνημα των πτήσεων και το καθεστώς των θαλάσσιων μεταφορών, εφόσον μιλάμε και για νησιά. Δεν είναι τόσο απλό όσο το θέμα των εστιατορίων και καφέ.Και εγώ πιστεύω πως θα ανοίξουν νωρίτερα ( από το αρχικό 1/7) τα εποχικά καταλύματα- ξενοδοχεία.
Ήδη βγήκε φήμη να ανοίξει νωρίτερα και η εστίαση και με "κάποια" τραπεζάκια και στο εσωτερικό του μαγαζιού.