villi
Member
Κι εγώ Μάλτα για αρχή, τέλος Φεβρουαρίου και λίγη Ρουμανία το Μάρτη!Πότε θα είσαι Μάλτα;Αλλου ηθελα αλλου εκλεισα τελικα . Μια Μαλτα για αρχη και ελπιζω για το καλοκαιρι κατι καλυτερο
Κι εγώ Μάλτα για αρχή, τέλος Φεβρουαρίου και λίγη Ρουμανία το Μάρτη!Πότε θα είσαι Μάλτα;Αλλου ηθελα αλλου εκλεισα τελικα . Μια Μαλτα για αρχη και ελπιζω για το καλοκαιρι κατι καλυτερο
Ρουάντα και Ουγκάντα που το έκανα σόλο δεν είχα κανένα θέμα.Φέτος Λετονια-Εσθονια (έγινε) και Ιρλανδία μια εβδομάδα τον Μάιο.
Μετά από συζήτηση με Λιβανέζο φίλο, μου μπήκε η ιδέα για μια εβδομάδα τον Ιούλιο Λίβανο. Κοντινό μέρος που δεν έχω πάει με μπόλικα αρχαία, κουζίνα, κουλτούρα, φύση (; ). Ασφαλές (; ) ακούγεται, τουλάχιστον στα μέρη με ενδιαφέρον. Και φαίνεται οικονομικό λόγω της οικονομικής κρίσης τους ( αλλά τον Ιούλιο ; ).
Η Αφρική που έλεγα ίσως πάει αρχές επόμενου χρόνου. Η Αιθιοπία ή Τανζανία-Ρουάντα-Ουγκάντα πιο φιλική για σόλο ταξιδιώτες;
Γράφτηκα στο φόρουμ φέτος ( τέλη Δεκεμβρίου!!) και βλέπω λοιπόν το θέμα και λεω "δεν γράφω και εγώ εδώ! ενδιαφέρον φαίνεται"! Να μην στα πολυλογώ είχα ταξίδι το Πάσχα Βουδαπέστη το οποίο πήγε Οκτώβριο με το που ανοίγει η σχολή και Ισπανία τον Αύγουστο που προς το παρόν δεν την έχω πειράξει (και ελπίζω να μην το κάνω και να παω)Να μην ξανανοίξουμε τέτοια θέματα μελλοντικά, είναι γρουσουζιά, μόνο απολογισμούς να κάνουμε
Τέλη Δεκέμβρη με τα πρώτα κρούσματα δηλαδή, ε; Το βρήκαμε το γκαντεμόσαυρο λεβέντες...Γράφτηκα στο φόρουμ φέτος ( τέλη Δεκεμβρίου!!) και βλέπω λοιπόν το θέμα και λεω "δεν γράφω και εγώ εδώ! ενδιαφέρον φαίνεται"! Να μην στα πολυλογώ είχα ταξίδι το Πάσχα Βουδαπέστη το οποίο πήγε Οκτώβριο με το που ανοίγει η σχολή και Ισπανία τον Αύγουστο που προς το παρόν δεν την έχω πειράξει (και ελπίζω να μην το κάνω και να παω)
Κατα τα αλλά η γκαντεμιά πάει συννεφο
Δεν ξαναλέω που θα παω!! Μόνο ιστορίες όταν γυρίζω
Καλά ταξίδια με υγεία πάνω από ολα
Αυτά έγραφα αρχές του 2018 για το τότε μελλοντικό 2019 γιατί ως γνωστόν όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελά.Ταξιδιωτικο φόρουμ είμαστε ,σε ποιον θεό πιστεύει ο καθένας πια είναι σχετικό.Πλέον δεν θέλω να προγραμματίζω για μετά από 365 μέρες τι θα κάνω. Θα προσπαθήσω να προγραμματίσω για σήμερα...