Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Θα ήθελα να πάω Βουδαπέστη και Κολωνία πριν κλείσει η χρονιά, αλλά ακόμα στο θέλω βρίσκομαι...
Ουσιαστικά έχεις Πόρτο, με 4 μέρες Μαδρίτη.καλοκαίρι τη βγάλαμε μια βδομάδα Αίγινα και άλλη μια βδομάδα Αμάρυνθο Εύβοιας.
Τώρα αναμένω 18/11 με 24/11 Μαδρίτη με 2 μέρες Πόρτο..
Μου αρέσει πολύ περισσότερο από τη Μαδρίτη. Τώρα, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Το καλό με τη Μαδρίτη είναι ότι έχει τόσες πολύ ενδιαφέρουσες πόλεις τριγύρω, που δε χρειάζεται να περιοριστεί σε αυτήν, έχει μέρη για 7 ημερήσιες, χωρίς υπερβολή.@Yorgos θεωρεις οτι το πορτο αξιζει περισοτερο δηλαδη;
Και για μενα ολες οι παραθαλασιες πολεις ειναι πιο ενδιαφερουσες. ανυπομονω να δω τον ατλαντικο . το κακο ειναι οτι δε θα κολυμπησω... χαχχαΜου αρέσει πολύ περισσότερο από τη Μαδρίτη. Τώρα, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Το καλό με τη Μαδρίτη είναι ότι έχει τόσες πολύ ενδιαφέρουσες πόλεις τριγύρω, που δε χρειάζεται να περιοριστεί σε αυτήν, έχει μέρη για 7 ημερήσιες, χωρίς υπερβολή.
Καλό είναι. Μπουζι είναι το νερό, ακόμη και τον Αύγουστο.Και για μενα ολες οι παραθαλασιες πολεις ειναι πιο ενδιαφερουσες. ανυπομονω να δω τον ατλαντικο . το κακο ειναι οτι δε θα κολυμπησω... χαχχα
Κι από μένα ψήφο στο Porto.@Yorgos θεωρεις οτι το πορτο αξιζει περισοτερο δηλαδη;
Κι απο μενα, γιατι το Πορτο το ερωτευεσαι. Η Μαδριτη ειναι η Μαδριταρα, δεν γινεται να μην πας, δεν γινεται να την ερωτευτεις ομως. (μην εκληφθει ως αλλαγη της γνωμης μου για τη Βαρκελωνη που εξακολουθω να εχω τη γνωμη οτι ειναι κατωτερη της Μαδριταρας).Κι από μένα ψήφο στο Porto.