• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

2016. Πού πάμε;

alma

Member
Έχετε πληρώσει ΕΝΦΙΑ, φόρους κλπ ή δεν πληρώνετε τίποτα και τα τρώτε στα ταξίδια?το βάζω και ως θέμα και όποιος θέλει ας τοποθετηθεί.
Αχ ακριβώς επειδή πληρώνουμε ενφια και φόρους έχουν κανονιστεί ελάχιστα στο εξωτερικό(κυρίως με προσφορές εισιτηρίων) για το 2016....δεν βαριέσαι...την υγεία μας να έχουμε και τα τετραημεράκια σε ορεινούς χειμερινούς προορισμούς εντός Ελλάδας, θα μας βγάλουν πάλι ασπροπρόσωπους.:)

alma

Member
Και πολλοί άλλοι που δεν σκοπεύουν να κάνουν τη χάρη και να "χαρίσουν" τα σπίτια τους σε όποιους έρθουν απ'έξω με λεφτά να τα αγοράσουν...δεν συνεχίζω για να μην γίνει κι άλλο off topic....Τέσπα είναι νωρίς για να πούμε για όλο το 2016...στην πορεία θα δείξει...

HummingBird

Member
Για πείτε, να κλείσω τώρα αεροπορικά για Βερολίνο το Μάιο; Έλεγα να το κλείσω κατά το Γενάρη αλλά έχει τώρα τις μέρες που θέλω στην τιμή που θέλω.

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Εγώ έκλεισα ήδη για 25-27/3 Μόναχο κι ίσως "πεταχτώ" για καμιά ημερήσια και Νυρεμβέργη! Κι αν μπορέσω να πάρω άδεια καμιά μερούλα κολλητά στην αργία θα πάω και Σάλτσμπουργκ!
Επίσης έκλεισα για Εδιμβούργο (το ήθελα πολύ καιρό) για 14-17/5 :clap:

Με "τρώει" βέβαια να ξαναπάω και λατρεμένη Βενετία αλλά κρατιέμαι.. Προηγούνται προορισμοί που δεν έχω ξαναδεί.. Και εννοείται καλοκαιράκι π.χ. Αγίου Πνεύματος σε κανά νησάκι Ελλάδα..

Αλλά αυτό που ονειρεύομαι για τον Αύγουστο είναι να μπορέσω να πάω Καλιφόρνια και Λας Βέγκας.. Δε ξέρω αν θα μου κάτσει και λόγω προγραμματισμού και λόγω χρημάτων.. Ευχηθείτε μου να μπορέσω να πάω, είναι ταξίδι ζωής για μένα :airplane:

Υγεία νάχουμε παιδιά και θα τα κάνουμε τα ταξίδια μας, έστω και εντός Ελλάδος!!

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Εγώ στο εύχομαι ολόψυχα, να πας όπου γουστάρεις και να περάσεις όπως ονειρεύεσαι! ;)
Αχ νάσαι καλά!! Εν τω μεταξύ μόλις είδα ότι και 28/10 φέτος πέφτει Παρασκευή... Χμμ.. Που να πάω?? :haha: Αν έχει μείνει κανα φράγκο στη τσέπη ως τότε βέβαια :klaps:

Λοιπόν, αν δεν είμαστε (τελείως) άνεργοι, το χειμώνα του 2016 ελπίζω φτου-φτου να πάω Παταγονία με κάτι φίλους που ξέρουν να οδηγούν (ναι, αυτός με τις φοβίες πάλι) και στο τσακίρ κέφι αν βρω κάτι της τελευταίς στιγμής σε καλές τιμές (είθισται να υπάρχουν τέτοια last moment) να πάρω και παγοθραυστικό για Ανταρκτική. Και στην επιστροφή να περάσω από Βραζιλία.
:harakiri:Αχ που πάω κι εγώ η κακομοίρα.. Μετά τον @Yorgos το χάος..

Last edited by a moderator:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ουφ...εγω δεν με βλεπω για πουθενα...
το πιο μακρινο ταξιδι για φετος θα ειναι ως τον παιδιατρο...

ισως καταφερω και παω καμια Αυστρια για μερικες μερες να πατησω λιγο χιονι αλλιως...

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Θα σου πώ ένα μυστικό.. Πας ταξίδια για δουλειά, στα πληρώνουν άλλοι και όταν γυρίσεις σου δίνουν και από πάνω για τον κόπο σου.. ;)
Θα σου πω ενα μυστικο...
Εχω φαει τα χρονια μου "ζηλευοντας" κατι τετοιες τυχες.... Γκρρρρρρ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος