jimp
Member
Είσαι εσύ ένας....Ουδεν σχολιο!
Είσαι εσύ ένας....Ουδεν σχολιο!
Έτσι!Η προσφορά της Aegean ήταν κρίμα να μείνει ανεκμετάλλευτη.
Έτσι!
Κι εγώ έκλεισα ένα 3ημεράκι Τρανσυλβανία με κοριτσοπαρέα συναδέλφων τον Μάιο!
Καλά, εγώ εδώ και 2-3 χρόνια το έχω καθιερώσει!Ε ναι. Και να φανταστείς συνήθως φοβάμαι να κλείνω ταξίδια 8 μήνες πριν αλλά δεν βαριέσαι....
Αγαπημένη Βαλτική! Καταπληκτικό ταξίδι θα είναι!11 μέρες Λιθουανία,Λετονία ,Εσθονία και μια μικρή γεύση από Ελσίνκι τον Ιούλιο!
Mην ξεχνάς πόσο με είχαν μαγέψει οι χειμωνιάτικες εικόνες σου...ενίσχυσε και η δική σου ιστορία την επιθυμία μου...Καλά, εγώ εδώ και 2-3 χρόνια το έχω καθιερώσει!
Αγαπημένη Βαλτική! Καταπληκτικό ταξίδι θα είναι!
Καλά, εγώ το έχω καθιερώσει. Παίζει ρόλο και το ότι οι άδειές μου είναι συγκεκριμένες και γνωστές, αλλά έχω σκεφτεί και ότι ο λόγος να ακυρώσω ένα ταξίδι θα είναι πάρα πολύ σοβαρός. Αν μου συμβεί κάτι σοβαρό, το τελευταίο που θα σκεφτώ θα είναι το ποσό ενός εισιτηρίου που θα χάσω. Πολύ συχνά, δε, κλείνω με μίλια και τα χρήματα και τα μίλια επιστρέφονται.Ε ναι. Και να φανταστείς συνήθως φοβάμαι να κλείνω ταξίδια 8 μήνες πριν αλλά δεν βαριέσαι....
Μια ερώτηση μόνο από εμένα.. Πόσο στοίχισαν τα αεροπορικά για Ισλανδία, με ποιες εταιρείες; Είμαι σχεδόν έτοιμος να κλείσω για Πάσχα εκεί, βρίσκω με Austrian και Icelandair με 440 το άτομο. Πολλά, λίγα, καλά; (Κλίνω προς το τελευταίο )Γιά τον Μάρτιο έχω κλείσει οκτώ μέρες Ισλανδία.
Είκοσι μέρες τον Μάϊο γιά Καταλονία-Ανδόρα-Πυρηναία-Νότια Γαλλία.
Οκτώ μέρες τον Οκτώβριο γιά Μαρόκο.
Καί αν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου, κανένα "περίεργο" ταξίδι γιά το καλοκαίρι.
ελπιζω να γραψεις ιστορια + φωτο οταν με πας με το καλο...11 μέρες Λιθουανία,Λετονία ,Εσθονία και μια μικρή γεύση από Ελσίνκι τον Ιούλιο!
Εννοείται!Και σίγουρα θα έχει πολλές εικόνες...ελπιζω να γραψεις ιστορια + φωτο οταν με πας με το καλο...