paefstra
Member
Κι ένα Βουκουρέστι, γιατί με πιέσανε...Αδύναμος άνθρωπος.
Πόσο θα'θελα να πω: "και Σευχέλλες εμένα, γιατί με πιέσανε και μου κάνουνε τα έξοδα", αλλά τέτοιοι large χορηγοί δεν μου έλαχαν ως τώρα... ούτε ως τη Δημητσάνα για να είμαι ειλικρινήςΚι ένα Βουκουρέστι, γιατί με πιέσανε...Αδύναμος άνθρωπος.
Καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια!Εκει που μετρουσα μηνες και βδομαδες, τωρα μετραω ωρες. Ειναι ολα ετοιμα,οι πληροφορίες που μου εχετε δωσει (και σας ευχαριστώ),σημειωμενες και αυτες. Απο την υπερένταση δεν μπορω να κοιμηθω. Στις 8.00 πρεπει να ειμαστε στο αεροδρόμιο. Ελπιζω να μας κανει καλο καιρο και να περασουμε καλα.
Σου το ευχόμαστε.Ελπιζω να μας κανει καλο καιρο και να περασουμε καλα.
να περασετε τελεια, και μολις γυρισετε με το καλο γραψε μας την δικη σου ιστορια και τις δικες σου προτασεις... εγω εχω ακομα 3 βδομαδες... φφφφφφφ..!!Εκει που μετρουσα μηνες και βδομαδες, τωρα μετραω ωρες. Ειναι ολα ετοιμα,οι πληροφορίες που μου εχετε δωσει (και σας ευχαριστώ),σημειωμενες και αυτες. Απο την υπερένταση δεν μπορω να κοιμηθω. Στις 8.00 πρεπει να ειμαστε στο αεροδρόμιο. Ελπιζω να μας κανει καλο καιρο και να περασουμε καλα.
Ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσουν.εγω εχω ακομα 3 βδομαδες...