όσο γι αυτό, μην είσαι και τόσο σίγουρη (πολύ λιγότεροι απ' ό,τι ίσως περιμένεις). Εξ άλλου, μετά τη "μελέτη" της Βιρμανίας, όλοι οι άλλοι είναι απλώς "ανάγνωση επικεφαλίδων"!θα μελετήσω εκτενως τις πατουσες του βουδα
Ψιτ καλέ,Δήμο τον λένε.μπράβο γιωργο!! το καλυτερο ταξιδι!! διαφορετικο και αξέχαστο!!
Γύρισα σήμερα το πρωί! Έχω πολλά να σας λέω! Το καταευχαριστηθήκαμε αυτό το ταξίδι! Σήμερα έχουν και εκλογές εκεί και είμαι περίεργη για το αποτέλεσμα, είδαμε πολλές εκδηλώσεις, παντού αφίσες, κόσμος ξεσηκωμένος..μην στενοχωριέσαι renata. επιστρέφει η echo από εκεί και θα μας τα πει χαρτί και καλαμάρι.
Περιμενουμε φωτο ιστοριαΓύρισα σήμερα το πρωί! Έχω πολλά να σας λέω! Το καταευχαριστηθήκαμε αυτό το ταξίδι! Σήμερα έχουν και εκλογές εκεί και είμαι περίεργη για το αποτέλεσμα, είδαμε πολλές εκδηλώσεις, παντού αφίσες, κόσμος ξεσηκωμένος..
Θα έρθει σύντομα! Αλλά θα υποστείτε και λίγο από Εμιράτα πρώτα γιατί περάσαμε και εκεί 3-4 μέρες.. Φυσικά η εμπειρία δε συγκρίνεται με τη Σρι Λάνκα αλλά και εκεί καλά περάσαμε και είχε ενδιαφέρον (κυρίως Άμπου Ντάμπι).Περιμενουμε φωτο ιστορια
ταπεινα συγνώμη..ειχα την εντυπωση οτι το ταξιδι αφορουσε τον GTS μπραβο Δημο λοιπον!!Ψιτ καλέ,Δήμο τον λένε.