Επειδή δεν έχω βρεθεί άλλη φορά στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο η στάση λεωφορείου που βρίσκετε;Η τιμη είναι στάνταρ. Νομίζω το λεωφορείο κανει 20-25 λεπτα και έχει παντα δρομολόγιο αμεσως μετά από κάθε αφιξη της εκαστοτε πτησης.
Ευχαριστώ
Επειδή δεν έχω βρεθεί άλλη φορά στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο η στάση λεωφορείου που βρίσκετε;Η τιμη είναι στάνταρ. Νομίζω το λεωφορείο κανει 20-25 λεπτα και έχει παντα δρομολόγιο αμεσως μετά από κάθε αφιξη της εκαστοτε πτησης.
Ακριβώς απέναντι απο τις αφίξεις με το βγείτε έξω. Δεν είναι Χίθροου, χαχα. Ότι θες πες μου να βοηθήσωΕπειδή δεν έχω βρεθεί άλλη φορά στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο η στάση λεωφορείου που βρίσκετε;
Ευχαριστώ
Ωραίο μαγαζι και μουσικη αλλά μέτριο φαγητο...ευχαριστώ όλους.... Πάντως για τρίτη βράδυ κλείσαμε τραπέζι στα Χάλκινα να ακούσουμε και μουσική.....
λίγη κρητική μουσική θα μας κάνει καλό...… έχετε κάτι να προτείνετε από φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί;.. Η επιλογή έγινε για την μουσική περισσότερο και ότι είναι δίπλα στο λιμάνι και στο ξενοδοχείο....Ωραίο μαγαζι και μουσικη αλλά μέτριο φαγητο...