Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
μια και έχουμε αναφερθεί, συνοψίζω Anema e Core 29 ή 30 Μαίου. Εγώ ψηφίζω 29.
τιμής ένεκεν λοιπόν μια και οργανωσες την προηγούμενη και ετοιμάζεις και αυτή.. κλείνει 29/5. ανανεώνουμε όποτε δηλώνει κάποιος..ως τώρακι εγώ 29!
ετσι οργανωτικό σε θέλω!!τιμής ένεκεν λοιπόν μια και οργανωσες την προηγούμενη και ετοιμάζεις και αυτή.. κλείνει 29/5. ανανεώνουμε όποτε δηλώνει κάποιος..ως τώρα
1.mary_a
2.Samion
Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα - μάλλον ναι, αλλά θα ενημερώσω εκείνη την εβδομάδα οριστικά (θα είναι το πρώτο Σάββατο που ούτε θα δουλεύω ούτε θα λείπω ταξίδι μετά από τις 21/3 και το επόμενο θα είναι κάποια στιγμή τον Ιούλιο. Είναι πολλά που πρέπει να χωρέσουν σε μια μέρα!)Anema e Core, 29/5, 21.00
παρασκευή είναι taver! να έρθεις και λίγο νωρίτερα να μην έχουμε φαει όλο το μαγαζί..Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα - μάλλον ναι, αλλά θα ενημερώσω εκείνη την εβδομάδα οριστικά (θα είναι το πρώτο Σάββατο που ούτε θα δουλεύω ούτε θα λείπω ταξίδι μετά από τις 21/3 και το επόμενο θα είναι κάποια στιγμή τον Ιούλιο. Είναι πολλά που πρέπει να χωρέσουν σε μια μέρα!)
Βρε τι έχω πάθει σήμερα.... Ε, άμα είναι Παρασκευή.....παρασκευή είναι taver! να έρθεις και λίγο νωρίτερα να μην έχουμε φαει όλο το μαγαζί..