• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

2ήμερο ταξιδάκι σε ξενοδοχείο spa

marie_bon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα σας,
Αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξιδάκι με το αγόρι μου :clap: 9-11 Απριλίου αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα που..:shock:
Ενδιαφερόμαστε για καλό ξενοδοχείο με υπηρεσίες spa (jacuzzi,σάουνας κτλ από τη μια αφού θα είναι εκτός των άλλων και ρομαντικό 3 ήμερο αλλά θέλουμε να το συνδυάσουμε με καμία δραστηριότητα τύπου πεζοπορεία-αναρρίχηση κτλ διότι είμαστε και λάτρεις της φύσης...
Καμία βοήθεια???????Δεν έχουμε και πολύ χρόνο να το σκεφτούμε είναι αλήθεια.....:lol:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Στεμνίτσα-Δημητσάνα-Βυτίνα με περπάτημα στο Λούσιο.
Τρίκαλα Κορινθίας με ανάβαση στη Ζήρεια (καλά παραείναι extreme για ρομαντικό διήμερο αυτό).
Ζαρούχλα- Καλάβρυτα με περπάτημα στο φαράγγι του Βουραϊκού (δες και σχετική ταξιδιωτική ιστορία μου).
Καλαμπάκα- Μετέωρα με αναρρίχηση σε όποιο βράχο θέλεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Νομίζω ότι αυτό εδώ στη Λίμνη Πλαστήρα είναι μια χαρά.
Kazarma Lake Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
Ξενοδοχείο με spa (δωρεάν χρήση σαουνας, χαμαμ, εσωτερικής πισίνας, τζακούζι στο δωμάτιο), θέα στη λίμνη και σε απόσταση αναπνοης από μέρη που μπορείς να κάνεις ιππασία, κανό, ποδήλατο πεζοπορία κλπ

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Κι εγω για Λιμνη Πλαστηρα θα σου προτεινα,καθως στα διαφορα χωρια της θα βρεις μερικα ξενοδοχεια να προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες που θελεις και θα μπορεις να κανεις κανο ιππασια κλπ στο χωριο Φυλακτη που ειναι διπλα στη λιμνη αλλα θα ειναι πανεμορφα να ανεβειτε και στους καταρρακτες Ανθοχωριου που πας απο ενα μονοπατι και συνδιαζεις την πεζοπορεια με απιστευτες εικονες απο την φυση και αυτη την εποχη θα ειναι υπεροχα εκει αφου και μεσα στο καταχειμωνο που ανεβηκα εγω ηταν πανεμορφα..και μια χαρα ρομαντικο ΣΚ θα εχετε!!!:bleh:

varioAthens

Member
Εγώ θα ήθελα να πάω σε αυτό: Hotel Le Convivial Luxury Suites and Spa in Xylokastro, Corinth, Greece

Τώρα για εκδρομές... δεν ξέρω γιατί αυτή που μου αρέσει θα σας φάει τη μία σχεδόν ημέρα... Πάτε Διακοφτό-ανάβαση με τον οδοντωτό στα Καλάβρυτα και πεζοπορική κατάβαση πίσω στο Διακοφτό. Για εξοικονόμηση χρόνου ξανακατεβαίνετε με οδοντωτό...
Το Διακοφτό από το Ξυλόκαστρο είναι γύρω στο 40λεπτο και η διαδρομή με τον οδοντωτό καμιά ώρα.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
αχ, τωρα το είδα και μαλλον το κανατε το ταξιδι, ειχα μερικες προτάσεις ακόμα να πω. Τελος πάντων , που πήγατε τελικά;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
αχ, τωρα το είδα και μαλλον το κανατε το ταξιδι, ειχα μερικες προτάσεις ακόμα να πω. Τελος πάντων , που πήγατε τελικά;

Για πες κι εσύ τις προτάσεις σου, διαβάζουμε κι άλλοι :D

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
αυτά που μου έρχωνται στο μυαλο και χωρίς να εχω σε ολα προσωπική άποψη ή να ξέρω τιμές, καθότι για spa και λοιπα πληρώνεις κατι παραπάνω , αλλά με γνώμονα τις υπαιθριες δραστηριότητες ειναι

Ολυμπος , πολύ ωραίες πεζοπορικές διαδρομες, διαμονή στον Πλαταμώνα,Λεπτοκαρυα, έχει καποια ξενοδοχεία με σπα αλλα΄δεν ξέρω εαν λειτουργούν ολο το χρόνο (δεν θυμάμαι ονοματα:bash:)

Καρπενήσι, πεζοπορία, σκι,φαράγγια, ράφτινγκ, γενικώς η χαρά της υπαίθρου, διαμονή montana, avaris και στο Βουτυρο , νομίζω

Καλάβρυτα, σκι ,πεζοπορία, ποδήλατο διαμονή filoxenia, canyon

Καστοριά, πεζοπορία, ποδήλατο διαμονή Limneon , aithrion

Παρνασσο κλασικα΄δεν το συζητώ σκι, πεζοπορία διαμονή Αράχωβα

Βόρας , σκι, πεζοπορία διαμονή Αγ.Αθανάσιο ή Αριδαία λουτρά Πόζαρ (φοβερό)
Τρικαλα Κορινθίας, πεζοπορία, ποδήλατο, δεν θυμάμαι όνομα
Δράμα, Γρανίτης , σκι , πεζοπορία, ποδήλατο διαμονή grand shallet

και βέβαια λίμνη Πλαστήρα και Περτούλι οπως προαναφέρθηκαν
αυτα,δεν θυμάμαι αλλά για την ώρα

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
στον Πλαταμώνα είναι το Platamon palace και Λεπτοκαρυά το Poseidon Palace, επίσης και στην Πλάκα Λιτοχώρου το Olympus resort (κάπως έτσι)

Στον Άγιο Αθανάσιο το vorras resort, έχω μείνει δύο φορές χειμώνα.

Και το Λιμναίον στην Καστοριά είναι πολύ καλό, έχω χρησιμοποιήσει μόνο την πισίνα και απέναντι βλέπεις όλη την Καστοριά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα