Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
χρόνια πολλά ! θυμάμαι κάτι συναντήσεις Θεσσαλονίκη και Αθήνα και συγκινούμαι , περνάν τα χρόνια σαν νεράκι, def να είσαι πάντα καλά
Ασε τις ιδέες καλύτερα και συνέχισε τις ρακες...Θέλω κι εγώ να βοηθήσω στις ιδέες της ενίσχυσης του φόρουμ. Έχουν ακουστεί τόσες ιδέες, που δεν πίστευα ότι θα σκεφτόμουν κάτι καλύτερο από τους προλαλήσαντες.
Όμως έκανα αυτό που κάνω πολλές φορές: Ήπια δυο ρακές (θυμίζω εδώ λίγο από @gelf ) και πράγματι μου ήρθε η ιδέα. Την καταγράφω, πριν συνεχίσω τις ρακές.
Στο τέλος του χρόνου για κάθε μήνυμα που στέλνουμε (γενικά ποστάρισμα), για κάθε απάντηση που παίρνουμε σε δικό μας μήνυμα αλλά και για κάθε Like που δεχόμαστε, να πληρώνουμε στο φόρουμ από ένα σεντ.
Έτσι, για να δω μερικούς μερικούς εδώ (όπως τον @Yorgos ) να τα σκάνε χοντρά.
Μόνον απο τα like του @Yorgos θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα...Εννοείται ότι θα χρεωθεί αναδρομικά για όλα τα like τουΘέλω κι εγώ να βοηθήσω στις ιδέες της ενίσχυσης του φόρουμ. Έχουν ακουστεί τόσες ιδέες, που δεν πίστευα ότι θα σκεφτόμουν κάτι καλύτερο από τους προλαλήσαντες.
Όμως έκανα αυτό που κάνω πολλές φορές: Ήπια δυο ρακές (θυμίζω εδώ λίγο από @gelf ) και πράγματι μου ήρθε η ιδέα. Την καταγράφω, πριν συνεχίσω τις ρακές.
Στο τέλος του χρόνου για κάθε μήνυμα που στέλνουμε (γενικά ποστάρισμα), για κάθε απάντηση που παίρνουμε σε δικό μας μήνυμα αλλά και για κάθε Like που δεχόμαστε, να πληρώνουμε στο φόρουμ από ένα σεντ.
Έτσι, για να δω μερικούς μερικούς εδώ (όπως τον @Yorgos ) να τα σκάνε χοντρά.
Είναι κι αυτή μια καλή ιδέα, καθώς και το email και το social marketing είναι αρκετά οικονομικά.Στο κάτω κάτω ένα mail έφτιαξε.
Ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ και με στατιστικά μάλιστα που μπορεί να ενδιαφέρουν πολύ το διαφημιζόμενο (φύλο, ηλικία, προτιμήσεις κτλ) και πληρώνονται καμιά φορά αδρά. Αυτό βέβαια ίσως μπορεί να το τρέξει μόνο μια εταιρεία που ασχολείται με το αντικείμενο.Μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχουν επαγγελματίες (οποιοδήποτε χώρου) που να μην θέλουν να διαφημιστούν σε ένα σάιτ που έχει καθημερινά πολλές μοναδικές επισκέψεις (και με στατιστικά αυτά).
Όοοοχιιι, μηηηη, δεν αντέχω.Αν ανοιξει πολιτικο τοπικ - καφενειο να σφαζομαστε, ολα θα στρωσουν. Κλικ με το κιλο, διαφημισεις κλπ.
35000 ατομα και ζητημα να ταξιδευουν μερικες εκατονταδες με την πανδημια ενω ψηφιζουν καμια 100ρια τις ιστοριες.Όοοοχιιι, μηηηη, δεν αντέχω.
Να πάνε στα φατσοβιβλία να σφαχτούν όσοι θέλουν.