stavros-serres
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βορεια ιταλια- ελβετια
- Ταξίδι-Όνειρο
- ιαπωνια
Τώρα που είπατε για γύρο- σουβλάκι, θυμήθηκα τον γύρο από αρνίσιο κρέας που δοκίμασα σε κεντρικό φαστ-φουντ στην Τύνιδα. Νοστιμότατος!
εγώ από αυτές τις πόλεις τις λίστας έχω φάει μόνο στην κων/πουλη(γιάτι μόνο εκεί έχω πάει) και συμφωνώ απόλυτα με έρση για τα λαχματζούνΣυμφωνω! Στην Τουρκια τρελλαινομαι με τα λχματζουν και τους γκιοζλεμεδες!
11 πόλεις άνα τον κόσμο όπου το φαγητό δεν θα σας απασχολήσει και πολύ καθώς θα φάτε παντού καλά ακόμα και στο πόδι. Το θέμα είναι για μια ακόμα φορά από τους ταξιδιωτικούς οδηγούς Frommer’s και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους.
1. Μπανγκόγκ- Ταϋλάνδη.
2. Τελ Αβίβ- Ισραήλ.
3. Κωνσταντινούπολη- Τουρκία.
4. Παρίσι- Γαλλία.
5. Πόλη του Μεξικού- Μεξικό.
6. Χόνκ Κόνγκ- Κίνα.
7. Κουάλα Λουμπούρ- Μαλαισία.
8. Βομβάη- Ινδία.
9. Τόκιο- Ιαπωνία.
10. Σιγκαπούρη- Σιγκαπούρη.
11. Μαρακές- Μαρόκο.
Συγγνώμη κιόλας, αλλά εσύ έχεις βρεθεί στην Βομβάη για να εκφράζεσαι με την βεβαιότητα του ειδικού? Ο χάρτης σου δείχνει πως όχι...Να ρωτήσω την εν λόγω δεσποινίδα/κυρία για να μάθω. Πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η λίστα αυτή?
Έχετε φάει φαγητό δρόμου στη Βομβάη? Και αν ναι, με δεδομένο ότι δεν περάσατε ένα εξάμηνο σε λεπροκομείο και δεν σας είχαν σε καραντίνα για χολέρα, δε σας πήγε -τουλάχιστον- το παχύ έντερο βρύση από το μπαλ μασκέ που έκαναν μέσα σας τα κωλοβακτηρίδια? Λοιπόν? Συστήνετε το "φαγητό του δρόμου" (όπως το αποκαλείτε) της Βομβάης και σε άλλους εδώ μέσα? Το συστήνουν τα ζάρτουλα από το Frommer's?
Προχωρώ. Στο Τελ Αβίβ που έχετε φάει "φαγητό του δρόμου"? Έχει στο Τελ Αβίβ φαγητό δρόμου, όπως λχ, στη ΝΥ, στην Αθήνα, στην Ισταμπούλ, στη Μομπάσα, στο Κάιρο, ακόμα και στο Ντύσσελντορφ? Πείτε μου που παρακαλώ για να το δοκιμάσω κι εγώ, γιατί έχω περπατήσει την πόλη αυτή, από την παραλιακή προμενάδα που καταλήγει στη Γιάφφα μέχρι το Νέβε Τζεντέκ κι από τα στέκια της Μπεν Γιεχούντα μέχρι τα προάστια του Γιαντ Ελιγιάου και δεν έχω δει να πουλάει κανείς φαγητό από stands. Λέτε να κρυβόντουσαν, δεσποινίς? Ίσως αν ρωτήσετε το Frommer's, να μας πούνε?
Τελικά ποιος ο λόγος να ποστάρετε κάτι copy paste από το Frommer's αν δεν έχετε η ίδια άποψη για το πόσο έγκυρο είναι?
Εγώ έχω φάει φαγητό δρόμου στο Τελ Αβίβ (μόνο μια φορά είναι η αλήθεια, στις 7 τα χαράματα ένα Σάββατο πρωί στη Jaffa) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Προχωρώ. Στο Τελ Αβίβ που έχετε φάει "φαγητό του δρόμου"? Έχει στο Τελ Αβίβ φαγητό δρόμου, όπως λχ, στη ΝΥ, στην Αθήνα, στην Ισταμπούλ, στη Μομπάσα, στο Κάιρο, ακόμα και στο Ντύσσελντορφ? Πείτε μου που παρακαλώ για να το δοκιμάσω κι εγώ, γιατί έχω περπατήσει την πόλη αυτή, από την παραλιακή προμενάδα που καταλήγει στη Γιάφφα μέχρι το Νέβε Τζεντέκ κι από τα στέκια της Μπεν Γιεχούντα μέχρι τα προάστια του Γιαντ Ελιγιάου και δεν έχω δει να πουλάει κανείς φαγητό από stands. Λέτε να κρυβόντουσαν, δεσποινίς? Ίσως αν ρωτήσετε το Frommer's, να μας πούνε?