• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Είχα την τύχη να επισκεφθώ τα 7 από τα 11 και μάλιστα τα 4 την φετινή χρονιά (Antelope Canyon-Monument Valley-Grand Canyon-Plitvice lakes).
Βάζω και μερικές φωτογραφίες :

Attachments

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Eεεεεεε όχι παίρνω τα πράγματα μου παρατάω την δουλειά μου και έχω φύγει.. Ουάου!!!!! Όνειρο ζωής και οι 10 προρισμοί είναι ονειρικοί..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Είχα την τύχη να επισκεφθώ τα 7 από τα 11 και μάλιστα τα 4 την φετινή χρονιά (Antelope Canyon-Monument Valley-Grand Canyon-Plitvice lakes).
Εεεε, καθόλου τυχαίο... πρώτον γιατί είσ' εσύ και δεύτερον γιατί τα 3 είναι στην ίδια περιοχή, οπότε, μ' ένα ταξιδάκι στο Αμέρικα... (ειδικά, με τους ρυθμούς που τα κάνεις εσύ, ζωή νά'χεις!) :haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φοβερη η δευτερη φωτο.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Εεεε, καθόλου τυχαίο... πρώτον γιατί είσ' εσύ και δεύτερον γιατί τα 3 είναι στην ίδια περιοχή, οπότε, μ' ένα ταξιδάκι στο Αμέρικα... (ειδικά, με τους ρυθμούς που τα κάνεις εσύ, ζωή νά'χεις!) :haha:
Νάσαι καλά Λάζαρε αλλά δεν ήταν και κάτι δύσκολο απο άποψη απόστασης.Το Antelope Canyon στο Page απέχει 180 χιλ από Monument Valley.Το Grand Canyon εξαρτάτε από που θα το δείς .Από south rim πάντως και συγκεκριμένα από το ομώνυμο χωριό η απόσταση είναι από Monument valley 270 χιλιόμετρα πάνω κάτω δηλαδή και τα τρία σε μια διαδρομή 450 χιλιομέτρων(Αθήνα-Θεσσαλονίκη δηλαδή ).

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Σαφέστατα υπάρχουν περισσότερα μέρη από αυτά που αξίζει κάποιος να δει.Αν κάποιος βρεθεί στην περιοχή Arizona-Utah-Wyoming μπορεί να θαυμάσει εκτός από τα 3/11 που υπάρχουν εκεί ,επιπλέον:
Yellowstone στο WYOMING
Coyote buttes (The Wave )στην Paria στην UTAH
The Subway στο Zion national park στην UTAH
Bryce Canyon στην UTAH

Attachments

_antonis_

Member
Μη μου πείς ότι πήγες και στο skywalker, θα τρελαθώ απ'τη ζήλεια μου!! :oops:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Μη μου πείς ότι πήγες και στο skywalker, θα τρελαθώ απ'τη ζήλεια μου!! :oops:
όχι Αντώνη δεν πήγα .Μου φαίνεται σαρέσουν τα εχτreme .Γιαυτό σου αφιερώνω την παρακάτω φώτο (για να ζηλέψεις και μπας και έρθεις μαζί στο επόμενο ταξίδι που θα πάω προς τα εκεί).

Attachments

_antonis_

Member
όχι Αντώνη δεν πήγα .Μου φαίνεται σαρέσουν τα εχτreme .Γιαυτό σου αφιερώνω την παρακάτω φώτο (για να ζηλέψεις και μπας και έρθεις μαζί στο επόμενο ταξίδι που θα πάω προς τα εκεί).
Κανόνισε, γιατί θα σου φορτωθώ και μπορεί να το μετανιώσεις!! :D

Και τελικά, βρίσκομαι σε δίλλημα, να πάει χειμώνα κανείς ή καλοκάιρι;;; :

http://www.hardangerfjord.com/Image...sionFormatType_WebSafe/ImageVaultHandler.aspx

(και πότε είναι αυτό το ταξίδι σου λοιπόν;;; :D )

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Μέσα στον επόμενο χρόνο μάλλον μεταξύ Απριλίου-Αυγούστου.
Αφορά τα παρακάτω μέρη:

Attachments

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Σαφέστατα υπάρχουν περισσότερα μέρη από αυτά που αξίζει κάποιος να δει.Αν κάποιος βρεθεί στην περιοχή Arizona-Utah-Wyoming μπορεί να θαυμάσει εκτός από τα 3/11 που υπάρχουν εκεί ,επιπλέον:
Yellowstone στο WYOMING
Coyote buttes (The Wave )στην Paria στην UTAH
The Subway στο Zion national park στην UTAH
Bryce Canyon στην UTAH
Υπέροχες οι φωτογραφίες. Κάθομαι πόση ώρα και τις χαζεύω..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα